آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها137
تعداد مقالات1,381
تعداد مشاهده مقاله1,932,394
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,620,249

1.

اثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگی‌های بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم پاروس

دوره 7، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 22-32
علی اکبر شکوهیان؛ ماهرخ رستمی؛ فهیمه عظیمی

2.

اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک

دوره 1، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 30-42
عبداله مشهدی جعفرلو؛ مشهید هناره؛ عباس صمدی

3.

اثر تغذیه نیتروژن بهاره و پاییزه بر صفات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا

دوره 7، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 57-68
امیرعلی محمدی؛ مهدی حدادی نژاد؛ کامران قاسمی

4.

اثر عصاره جلبک دریایی و پتاسیم بر درصد شکوفایی جوانه‌ها و گلدهی کیوی رقم هایوارد ( Actinidia deliciosa ‘Hayward’)

دوره 7، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 47-56
شهامت رضانژاد؛ محمود قاسم نژاد؛ محمود فاضلی سنگانی

5.

اثر محلول پاشی کودهای نیتروژنه، فسفره و پتاسیمی بر عملکرد دانه و کارایی جذب و انتقال عناصر ماکرو در برنج هیبرید (Oryza sativa)

دوره 1، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 64-75
محمد صدقی؛ رئوف سید شریفی

6.

ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس

دوره 8، شماره 2، اسفند 1402
حمیده صدری؛ حسن حاج نجاری؛ مهرشاد زین العابدینی؛ نوشین کاظمی

7.

ارزیابی سازگاری گرده‏افشانی و انتخاب گرده‏زای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12

دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 141-154
موسی رسولی؛ علی جعفری‌طائمه؛ مصطفی رحمتی‌جنیدآباد؛ عباسعلی جنتی‌زاده

8.

ارزیابی شاخص های تحمل به خشکی در ژنوتیپ‌های توتون تیپ ویرجینیا (Nicotiana tabacum L.)

دوره 1، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 1-10
سیدرضا علوی؛ رضا درویش‌زاده؛ مرداویچ شعاعی دیلمی؛ اشکان بصیرنیا؛ علیرضا پیرزاد

9.

ارزیابی صفات و انتخاب کیفیت میوه برتر در برخی از ارقام گلابی آسیایی در شرایط اقلیمی کرج با شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده‌آل تعدیل یافته

دوره 7، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 156-168
جعفر احمدی؛ امیر عباس تقی زاده؛ داریوش آتشکار

10.

ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای کدو با روش‌ انحراف از درصد بهینه (DOP) در منطقه خوی

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 15-21
ماهرخ شریف مند؛ ابراهیم سپهر؛ احمد بایبوردی

11.

برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر 2 با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس

دوره 2، شماره 1، شهریور 1394، صفحه 53-62

12.

بررسی اثرات کودهای آلی بر صفات مورفو-فیزیولوژیک گیاه انگور (Vitis vinifera) در برخی تاکستان‌های استان زنجان

دوره 7، شماره 1، شهریور 1401
حاجعلی محبی؛ علی عبادی؛ مهدی طاهری؛ محبوبه ضرابی؛ محمدرضا بی‌همتا

13.

بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 2، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 96-108
هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری

14.

بررسی اثر محلول‏پاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei)

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402
جواد اکبری؛ زهرا پاک کیش؛ سهیلا محمدرضاخانی

15.

بررسی امکان بهبود تشکیل میوه نهال های کشت بافتی خرمای رقم برحی با استفاده از برخی تنظیم کننده های رشد

دوره 7، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 145-155
مریم بروجردنیا؛ ابراهیم لطیفی خواه؛ عزیز تراهی؛ سید سمیح مرعشی

16.

بررسی تأثیر کاربرد پس آب فاضلاب شهری تبریز، بناب و مراغه بر خصوصیات خاک و کیفیت سه محصول پیاز، گوجه‌فرنگی و یونجه

دوره 7، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 70-83
احمد بایبوردی؛ حامد رضایی؛ حسن منیری فر؛ نسرین حاجی حسنی؛ پریسا زرگری پور؛ صدقعلی زمانی؛ رسول احمدی عدلی

17.

تأثیر افزودن اسیدی فایر(گلوباسید) و آنزیم بر بلدرچین های ژاپنی تغذیه شده با جیره های بر پایۀ گندم

دوره 2، شماره 1، شهریور 1394، صفحه 74-86

18.

تأثیر تاریخ و تراکم کاشت بر رشد، عملکرد و اجزای عملکرد گندم نان پاییزه (Triticum aestivum L.) در منطقه شهرکرد

دوره 1، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 11-21
سیف‌اله فلاح؛ محمود رضا تدین

19.

تأثیر سطوح و منابع مختلف نیتروژن و گوگرد بر عملکرد، غلظت عناصر غذایی و روغن کلزا (Brassica napus L.)

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 31-46
رحیم مطلبی فرد؛ فریدون نورقلی پور

20.

تأثیر سویه‌های مختلف Azotobacter chroococcum بر صفات مرفوفیزیولوژیک و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.)

دوره 3، شماره 2، اسفند 1394، صفحه 72-85
مونا سروری؛ سید محمدرضا احتشامی؛ محمد ربیعی؛ مهدی رمضانی

21.

تأثیر شوری ناشی از کلرید سدیم و بور آب آبیاری بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی پرمصرف گیاه خرفه

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 97-108
سعیده مرادی؛ احمد گلچین؛ ابراهیم سپهر؛ مصیب وفایی

22.

تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز

دوره 4، شماره 2، آبان 1398، صفحه 143-154
کیوان جهانشاهی انبوهی؛ حنیفه سیدحاجی‌زاده؛ آرش همتی؛ پیمان عباسی؛ سارا رضایی

23.

تأثیر محلول پاشی اسید سالسیلیک و اکسین بر عملکرد و صفات مورفولوژیکی سه رقم سیب زمینی (Solanum tuberosum L.)

دوره 2، شماره 1، شهریور 1393، صفحه 64-76
رامین حمیدی؛ محمد صدقی؛ داریوش تقوی؛ امید سفالیان

24.

تأثیر ورمی‌واش بر رشد اسفناج و غلظت کادمیم و عناصر کم مصرف توسط آن در یک خاک لومی آلوده شده به کادمیم

دوره 4، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 91-102
مریم قربانی؛ نجفعلی کریمیان

25.

تاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان

دوره 8، شماره 2، اسفند 1402
شهرام محمدی؛ ولی ربیعی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه