آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها110
تعداد مقالات1,122
تعداد مشاهده مقاله826,420
تعداد دریافت فایل اصل مقاله793,488

1.

اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک

دوره 1، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 30-42
عبداله مشهدی جعفرلو؛ مشهید هناره؛ عباس صمدی

2.

اثر محلول پاشی کودهای نیتروژنه، فسفره و پتاسیمی بر عملکرد دانه و کارایی جذب و انتقال عناصر ماکرو در برنج هیبرید (Oryza sativa)

دوره 1، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 64-75
محمد صدقی؛ رئوف سید شریفی

3.

ارزیابی سازگاری گرده‏افشانی و انتخاب گرده‏زای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12

دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 141-154
موسی رسولی؛ علی جعفری‌طائمه؛ مصطفی رحمتی‌جنیدآباد؛ عباسعلی جنتی‌زاده

4.

ارزیابی شاخص های تحمل به خشکی در ژنوتیپ‌های توتون تیپ ویرجینیا (Nicotiana tabacum L.)

دوره 1، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 1-10
سیدرضا علوی؛ رضا درویش‌زاده؛ مرداویچ شعاعی دیلمی؛ اشکان بصیرنیا؛ علیرضا پیرزاد

5.

ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای کدو با روش‌ انحراف از درصد بهینه (DOP) در منطقه خوی

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 15-21
ماهرخ شریف مند؛ ابراهیم سپهر؛ احمد بایبوردی

6.

برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر 2 با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس

دوره 2، شماره 1، شهریور 1394، صفحه 53-62

7.

بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 2، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 96-108
هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری

8.

بررسی تأثیر کاربرد پس آب فاضلاب شهری تبریز، بناب و مراغه بر خصوصیات خاک و کیفیت سه محصول پیاز، گوجه‌فرنگی و یونجه

دوره 7، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 70-83
احمد بایبوردی؛ حامد رضایی؛ حسن منیری فر؛ نسرین حاجی حسنی؛ پریسا زرگری پور؛ صدقعلی زمانی؛ رسول احمدی عدلی

9.

تأثیر افزودن اسیدی فایر(گلوباسید) و آنزیم بر بلدرچین های ژاپنی تغذیه شده با جیره های بر پایۀ گندم

دوره 2، شماره 1، شهریور 1394، صفحه 74-86

10.

تأثیر تاریخ و تراکم کاشت بر رشد، عملکرد و اجزای عملکرد گندم نان پاییزه (Triticum aestivum L.) در منطقه شهرکرد

دوره 1، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 11-21
سیف‌اله فلاح؛ محمود رضا تدین

11.

تأثیر سطوح و منابع مختلف نیتروژن و گوگرد بر عملکرد، غلظت عناصر غذایی و روغن کلزا (Brassica napus L.)

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 31-46
رحیم مطلبی فرد؛ فریدون نورقلی پور

12.

تأثیر سویه‌های مختلف Azotobacter chroococcum بر صفات مرفوفیزیولوژیک و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.)

دوره 3، شماره 2، اسفند 1394، صفحه 72-85
مونا سروری؛ سید محمدرضا احتشامی؛ محمد ربیعی؛ مهدی رمضانی

13.

تأثیر شوری ناشی از کلرید سدیم و بور آب آبیاری بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی پرمصرف گیاه خرفه

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 97-108
سعیده مرادی؛ احمد گلچین؛ ابراهیم سپهر؛ مصیب وفایی

14.

تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز

دوره 4، شماره 2، آبان 1398، صفحه 143-154
کیوان جهانشاهی انبوهی؛ حنیفه سیدحاجی‌زاده؛ آرش همتی؛ پیمان عباسی؛ سارا رضایی

15.

تأثیر محلول پاشی اسید سالسیلیک و اکسین بر عملکرد و صفات مورفولوژیکی سه رقم سیب زمینی (Solanum tuberosum L.)

دوره 2، شماره 1، شهریور 1393، صفحه 64-76
رامین حمیدی؛ محمد صدقی؛ داریوش تقوی؛ امید سفالیان

16.

تأثیر ورمی‌واش بر رشد اسفناج و غلظت کادمیم و عناصر کم مصرف توسط آن در یک خاک لومی آلوده شده به کادمیم

دوره 4، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 91-102
مریم قربانی؛ نجفعلی کریمیان

17.

تاثیرگذاری منابع مختلف نیتروژن روی اجزاء عملکرد، عملکرد و زیست توده علف‌های هرز در دو رقم برنج (Oryza sativa L.)

دوره 1، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 15-30
محمد رضوانی؛ سیف‌الله حلال‌خور؛ فائزه زعفریان؛ حسن نیکخواه کوچکسرایی

18.

ترکیب شیمیایی برگ گردوی ایرانی: اثر نیتروژن و پتاسیم

دوره 6، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 73-84
ناصر برومند؛ مجتبی مقبلی؛ اسحاق مقبلی

19.

شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده‌آل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea)

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 66-76
امیرعباس تقی‌زاده؛ رقیه امینیان دهکردی؛ علی‌اصغر زینانلو؛ محمدمهدی ضرابی

20.

مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا"

دوره 3، شماره 2، آبان 1397، صفحه 79-93
یونس نعمتی‌میرک؛ اورنگ خادمی؛ ایمان روح‌اللهی؛ عبدالامیر بستانی؛ ناصر کریمی

21.

مقایسه سطوح مختلف بیوچار و کود حیوانی بر عملکرد و اجزا عملکرد و کارایی مصرف آب گندم

دوره 8، شماره 3، آذر 1399، صفحه 160-171
سحر پلنگی؛ امید بهمنی؛ وحید اطلسی پاک



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.