آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها137
تعداد مقالات1,381
تعداد مشاهده مقاله1,930,763
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,618,602
مطلبی فرد, رحیم, نورقلی پور, فریدون. (1400). تأثیر سطوح و منابع مختلف نیتروژن و گوگرد بر عملکرد، غلظت عناصر غذایی و روغن کلزا (Brassica napus L.). پژوهش های میوه کاری, 9(2), 31-46.
رحیم مطلبی فرد; فریدون نورقلی پور. "تأثیر سطوح و منابع مختلف نیتروژن و گوگرد بر عملکرد، غلظت عناصر غذایی و روغن کلزا (Brassica napus L.)". پژوهش های میوه کاری, 9, 2, 1400, 31-46.
مطلبی فرد, رحیم, نورقلی پور, فریدون. (1400). 'تأثیر سطوح و منابع مختلف نیتروژن و گوگرد بر عملکرد، غلظت عناصر غذایی و روغن کلزا (Brassica napus L.)', پژوهش های میوه کاری, 9(2), pp. 31-46.
مطلبی فرد, رحیم, نورقلی پور, فریدون. تأثیر سطوح و منابع مختلف نیتروژن و گوگرد بر عملکرد، غلظت عناصر غذایی و روغن کلزا (Brassica napus L.). پژوهش های میوه کاری, 1400; 9(2): 31-46.