آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها144
تعداد مقالات1,440
تعداد مشاهده مقاله2,154,984
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,794,783
رضانژاد, شهامت, قاسم نژاد, محمود, فاضلی سنگانی, محمود. (1401). اثر عصاره جلبک دریایی و پتاسیم بر درصد شکوفایی جوانه‌ها و گلدهی کیوی رقم هایوارد ( Actinidia deliciosa ‘Hayward’). پژوهش های میوه کاری, 7(2), 47-56. doi: 10.30466/rip.2023.121286
شهامت رضانژاد; محمود قاسم نژاد; محمود فاضلی سنگانی. "اثر عصاره جلبک دریایی و پتاسیم بر درصد شکوفایی جوانه‌ها و گلدهی کیوی رقم هایوارد ( Actinidia deliciosa ‘Hayward’)". پژوهش های میوه کاری, 7, 2, 1401, 47-56. doi: 10.30466/rip.2023.121286
رضانژاد, شهامت, قاسم نژاد, محمود, فاضلی سنگانی, محمود. (1401). 'اثر عصاره جلبک دریایی و پتاسیم بر درصد شکوفایی جوانه‌ها و گلدهی کیوی رقم هایوارد ( Actinidia deliciosa ‘Hayward’)', پژوهش های میوه کاری, 7(2), pp. 47-56. doi: 10.30466/rip.2023.121286
رضانژاد, شهامت, قاسم نژاد, محمود, فاضلی سنگانی, محمود. اثر عصاره جلبک دریایی و پتاسیم بر درصد شکوفایی جوانه‌ها و گلدهی کیوی رقم هایوارد ( Actinidia deliciosa ‘Hayward’). پژوهش های میوه کاری, 1401; 7(2): 47-56. doi: 10.30466/rip.2023.121286