تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 144 |
تعداد مقالات | 1,440 |
تعداد مشاهده مقاله | 2,165,031 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 1,799,159 |
بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد | ||
پژوهش های میوه کاری | ||
مقاله 8، دوره 2، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 96-108 اصل مقاله (543.9 K) | ||
نویسندگان | ||
هادی محمودی1؛ علی اکبر شکوهیان* 2؛ علی اصغری3؛ علیرضا قنبری4 | ||
1دانش آموخته کارشناسیارشد میوهکاری، دانشگاه محقق اردبیلی | ||
2علوم باغبانی ، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی ، دانشگاه محقق اردبیلی | ||
3دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه محقق اردبیلی | ||
4دانشیار گروه علوم باغبانی، دانشگاه محقق اردبیلی | ||
چکیده | ||
مواد هیومکی شامل موادی هستند که محتوای مواد مغذی خاک را بهبود میبخشند و دسترسی به مواد غذایی را افزایش میدهند. به منظور بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک روی خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با هفت سطح کاربرد برگی و خاکی اسید هیومیک در غلظتهای شاهد، دو، چهار و شش کیلوگرم در هکتار در چهار تکرار در طی سالهای 94-95 در یکی از باغات کیوی شهرستان تالش در استان گیلان انجام شد. در این پژوهش صفات مورد اندازهگیری شامل وزن میوه، سفتی میوه، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، ویتامین ث، pH آب میوه ، فنل کل و عملکرد میوه میباشد. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل دادهها نشان داد که تیمار اسید هیومیک روی وزن و عملکرد میوه، ویتامین ث و مواد جامد محلول در سطح p. | ||
کلیدواژهها | ||
سفتی میوه؛ فنل کل؛ عملکرد؛ مواد جامد محلول؛ ویتامینث | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 4,184 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,413 |