آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها136
تعداد مقالات1,373
تعداد مشاهده مقاله1,863,809
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,557,486
محمودی, هادی, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, قنبری, علیرضا. (1396). بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد. پژوهش های میوه کاری, 2(2), 96-108.
هادی محمودی; علی اکبر شکوهیان; علی اصغری; علیرضا قنبری. "بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد". پژوهش های میوه کاری, 2, 2, 1396, 96-108.
محمودی, هادی, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, قنبری, علیرضا. (1396). 'بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد', پژوهش های میوه کاری, 2(2), pp. 96-108.
محمودی, هادی, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, قنبری, علیرضا. بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد. پژوهش های میوه کاری, 1396; 2(2): 96-108.