آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,491
تعداد مشاهده مقاله2,271,263
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,906,039

1.

تأثیر نانوذرات سبز سیلیس و نقره، اپی براسینولید و متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیمهای دفاعی و ماندگاری سیب رقم فوجی

سارا جلوداریان؛ وحید عبدوسی؛ وحید زرین نیا؛ علیرضا طلایی؛ کامبیز لاریجانی

2.

تاثیر مراحل مختلف رشد و نمو میوه بر خصوصیات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه (Morus alba var.nigra)

رسول ابتهاج؛ حمید حسن پور

3.

واکنش مورفو-فیزیولوژی دو رقم زیتون به محلول‌پاشی برگی ملاتونین و تنش خشکی در شرایط کشت گلدانی

رحمت اله غلامی؛ سید مرتضی زاهدی؛ نرجس فهدی حویزه؛ محمد گردکانه؛ حجت الله غلامی

4.

تأثیر کیتوزان بهینه شده با پلی ونیل پیرولیدون (PVP) و تیدیازورون (TDZ) بر ممانت از تولید فنل و میزان پرآوری در جداکشتهای گردو

مهدیه رضایی تبار؛ محمدرضا دادپور؛ سیما پناهی راد؛ علیرضا مطلبی آذر

5.

بررسی اثرات متقابل کادمیوم و سیلیس بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم ’پاروس‘

محمود رستمی نیا؛ میلاد چراغی؛ جواد عرفانی مقدم

6.

اثر دوره انبارداری بر برخی از خصوصیات کمّی میوه و کیفی روغن دو رقم زیتون

اسمعیل خالقی؛ عارف وحدانی؛ نوراله معلمی

7.

شناسایی آلل‌های خودناسازگاری در ژنوتیپ‌های گوجه سبز (P. Cerasifera) با استفاده از تکثیر آلل‌ها به روش واکنش‌های زنجیره‌ای پلی‌مراز

محی الدین پیر خضری

8.

امکان سنجی توسعه باغات انجیر دیم در اراضی شیب دار با استفاده از پایگاه جهانی خاک (مطالعه موردی: اراضی خشک ابارق، کرمان)

ابراهیم اسعدی اسکویی؛ اصغر رحمانی؛ سید روح اله موسوی؛ بهاره دلسوز خاکی

9.

تأثیر روش کاربردی گرده‌افشانی تکمیلی بر صفات مورفولوژیکی میوه کیوی رقم هایوارد

مالک قاسمی؛ محمد علی شیری؛ سمیه شاهنظری