آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,504
تعداد مشاهده مقاله2,323,527
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,949,574

1.

تأثیر نانوذرات سبز سیلیس و نقره، اپی براسینولید و متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیمهای دفاعی و ماندگاری سیب رقم فوجی

سارا جلوداریان؛ وحید عبدوسی؛ وحید زرین نیا؛ علیرضا طلایی؛ کامبیز لاریجانی

2.

تاثیر مراحل مختلف رشد و نمو میوه بر خصوصیات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه (Morus alba var.nigra)

رسول ابتهاج؛ حمید حسن پور

3.

واکنش مورفو-فیزیولوژی دو رقم زیتون به محلول‌پاشی برگی ملاتونین و تنش خشکی در شرایط کشت گلدانی

رحمت اله غلامی؛ سید مرتضی زاهدی؛ نرجس فهدی حویزه؛ محمد گردکانه؛ حجت الله غلامی

4.

تأثیر کیتوزان بهینه شده با پلی ونیل پیرولیدون (PVP) و تیدیازورون (TDZ) بر ممانت از تولید فنل و میزان پرآوری در جداکشتهای گردو

مهدیه رضایی تبار؛ محمدرضا دادپور؛ سیما پناهی راد؛ علیرضا مطلبی آذر

5.

بررسی اثرات متقابل کادمیوم و سیلیس بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم ’پاروس‘

محمود رستمی نیا؛ میلاد چراغی؛ جواد عرفانی مقدم

6.

اثر دوره انبارداری بر برخی از خصوصیات کمّی میوه و کیفی روغن دو رقم زیتون

اسمعیل خالقی؛ عارف وحدانی؛ نوراله معلمی

7.

شناسایی آلل‌های خودناسازگاری در ژنوتیپ‌های گوجه سبز (P. Cerasifera) با استفاده از تکثیر آلل‌ها به روش واکنش‌های زنجیره‌ای پلی‌مراز

محی الدین پیر خضری

8.

امکان سنجی توسعه باغات انجیر دیم در اراضی شیب دار با استفاده از پایگاه جهانی خاک (مطالعه موردی: اراضی خشک ابارق، کرمان)

ابراهیم اسعدی اسکویی؛ اصغر رحمانی؛ سید روح اله موسوی؛ بهاره دلسوز خاکی

9.

تأثیر روش کاربردی گرده‌افشانی تکمیلی بر صفات مورفولوژیکی میوه کیوی رقم هایوارد

مالک قاسمی؛ محمد علی شیری؛ سمیه شاهنظری

10.

اثر کاربرد برخی مواد شیمیایی در شکست خواب جوانه ها، گلدهی و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط شور

علی مومن پور؛ ولی سلطانی گرد فرامرزی؛ مجید نیکخواه

11.

اثر تنش شوری بر تغییرات فتوسنتزی در برخی از ژنوتیپ‌های منتخب انار (Punica granatum) در شمال ایران

سیدرسول ضیاتبار احمدی؛ اسماعیل سیفی؛ فریال وارسته؛ وحید اکبرپور

12.

تاثیر براسینواستروئید بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی موثر بر ماندگاری میوه موز رقم کاوندیش در طول مدت نگهداری در انبار سرد

فریده سعیدی؛ موسی ارشد

13.

بررسی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی برخی نژادگان‌های تمشک سیاه (Rubus ulmifolius sub sp. Sanctus) در ارومیه

لعیا پیربداقی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ قادر قاسمی؛ محمد فضلی

14.

بررسی روش‌‌های مختلف ‌نگهداری کوتاه مدت دانه‌گرده بر میوه‌نشینی و عملکرد خرمای رقم دیری

مریم بروجردنیا؛ عزیز تراهی؛ سید سمیح مرعشی؛ سید ناصر موسوی

15.

ارزیابی برخی از ژنوتیپ‌های گرده‌زای پسته (Pistacia vera L.) بر اساس صفات برگ، گل و دانه گرده

مریم رنجبر کبوترخانی؛ مهدی علیزاده؛ اسماعیل سیفی؛ خلیل زینلی نژاد؛ علی تاج آبادی پور؛ مجید اسماعیلی زاده

16.

ارزیابی مقاومت برخی ژنوتیپ های سیب در برابر بیماری شانکر اروپایی

مرجان قاسم خانی

17.

پاسخ به تنش شوری در برخی ژنوتیپ‌های دانهالی گواوا

نازنین بنار؛ منصوره شمیلی؛ مصطفی قاسمی