آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها149
تعداد مقالات1,479
تعداد مشاهده مقاله2,257,611
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,887,931

1.

تأثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد

صفحه 1-9
ساوه واعظی هریس؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا فرخزاد؛ زهرا یوسفی

2.

پاسخ دانهال‌های مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) به اسید‌سالیسیلیک‌ در شرایط تنش شوری

صفحه 10-21
راضیه خواجه؛ مصطفی قاسمی؛ عبدالمجید میرزا‌علیان‌دستجردی؛ غلامرضا دمی‌زاده

3.

بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام محلی انگور بر اساس خصوصیات برگی و نشانگرهای مولکولی در منطقه بجنورد استان خراسان شمالی

صفحه 22-37
مژگان حشمتی؛ مهدی رضائی؛ حسن قربانی‌قوژدی؛ علی دادار

4.

بررسی درون‌شیشه‌ای امکان شاخه‌زایی و ریشه‌زایی پایه‌های‌ دورگ هلو و بادام

صفحه 38-50
حسن ماستری‌فراهانی؛ یاور شرفی؛ علی ایمانی

5.

تأثیر برخی اسانس‌های گیاهی بر پوسیدگی کپک‌آبی (Penicillium italicum) و ویژگی‌های کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime)

صفحه 51-65
معصومه عباسی؛ عبدالمجید‌ میرزاعلیان‌دستجردی؛ مجید عسکری‌سیاهویی؛ منصوره شمیلی؛ بابک‌ مدنی

6.

شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده‌آل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea)

صفحه 66-76
امیرعباس تقی‌زاده؛ رقیه امینیان دهکردی؛ علی‌اصغر زینانلو؛ محمدمهدی ضرابی

7.

اثر تنش خشکی بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیک دانهال‌های ایجاد شده از تلاقی‌های بین‌گونه‌ای پسته ( P. vera × P. integerrima)

صفحه 77-93
حسن فرهادی؛ محمدمهدی شریفانی؛ مهدی علیزاده؛ حسین حکم‌آبادی؛ ساسان علی‌نیائی‌فرد

8.

تأثیر تنش شوری بر ویژگی‌های بیوشیمیایی ژنوتیپ‌های بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشه‌ای

صفحه 94-106
لعیا رضازادباری؛ علیرضا قنبری؛ رضا درویش‌زاده؛ موسی ترابی‌گیگلو؛ حامد دولتی‌بانه

9.

ارزیابی ریخت‌شناسی و میوه‌شناسی تعدادی از ارقام و ژنوتیپ‌های سه گونه تجاری آلو (Prunus spp L.)

صفحه 107-120
محی‌الدین پیرخضری

10.

اثرات آب و خاک شور بر دانه سفیدی انار

صفحه 121-128
سحر صداقت؛ مجید راحمی؛ مسلم جعفری

11.

تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’

صفحه 129-147
بهزاد دهقانی؛ مرضیه قنبری جهرمی؛ سکینه سعیدی‌سار

12.

ارزیابی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد

صفحه 148-157
حسین میغانی؛ آرزو محمدحسینی‌زاده؛ زهرا امیرمحمدی

13.

مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‏های بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان

صفحه 158-168
ابراهیم لطیفی خواه؛ علی عبادی؛ محمدرضا پورقیومی؛ سیدمحمداحسان مهدوی

14.

تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار

صفحه 169-183
اکبر ساربانی؛ موسی ارشد؛ محمدجواد نظری‌دلجو

15.

تأثیر تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی و نوع محیط کشت پایه بر تکثیر درون شیشه‌ای ارقام انگور بی‌دانه سوپریور و کریمسون

صفحه 184-196
کیان حضرتی؛ مهرآنا کوهی دهکردی؛ محمدرضا نقوی

16.

تأثیر برگ تازه، اسانس و روغن تعدادی از گیاهان دارویی بر افزایش عمرانباری میوه توت‌فرنگی

صفحه 197-204
حسین مرادی؛ کامران قاسمی؛ مجتبی اسمعیل‌زاده