آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها110
تعداد مقالات1,122
تعداد مشاهده مقاله826,423
تعداد دریافت فایل اصل مقاله793,490
دهقانی, بهزاد, قنبری جهرمی, مرضیه, سعیدی‌سار, سکینه. (1400). تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’. پژوهش های میوه کاری, 6(1), 129-147. doi: 10.30466/rip.2021.121092
بهزاد دهقانی; مرضیه قنبری جهرمی; سکینه سعیدی‌سار. "تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’". پژوهش های میوه کاری, 6, 1, 1400, 129-147. doi: 10.30466/rip.2021.121092
دهقانی, بهزاد, قنبری جهرمی, مرضیه, سعیدی‌سار, سکینه. (1400). 'تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’', پژوهش های میوه کاری, 6(1), pp. 129-147. doi: 10.30466/rip.2021.121092
دهقانی, بهزاد, قنبری جهرمی, مرضیه, سعیدی‌سار, سکینه. تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’. پژوهش های میوه کاری, 1400; 6(1): 129-147. doi: 10.30466/rip.2021.121092


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.