آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها144
تعداد مقالات1,440
تعداد مشاهده مقاله2,165,602
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,799,695
دهقانی, بهزاد, قنبری جهرمی, مرضیه, سعیدی‌سار, سکینه. (1400). تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’. پژوهش های میوه کاری, 6(1), 129-147. doi: 10.30466/rip.2021.121092
بهزاد دهقانی; مرضیه قنبری جهرمی; سکینه سعیدی‌سار. "تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’". پژوهش های میوه کاری, 6, 1, 1400, 129-147. doi: 10.30466/rip.2021.121092
دهقانی, بهزاد, قنبری جهرمی, مرضیه, سعیدی‌سار, سکینه. (1400). 'تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’', پژوهش های میوه کاری, 6(1), pp. 129-147. doi: 10.30466/rip.2021.121092
دهقانی, بهزاد, قنبری جهرمی, مرضیه, سعیدی‌سار, سکینه. تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’. پژوهش های میوه کاری, 1400; 6(1): 129-147. doi: 10.30466/rip.2021.121092