آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها110
تعداد مقالات1,122
تعداد مشاهده مقاله826,423
تعداد دریافت فایل اصل مقاله793,492

1.

اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk

دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 108-118
حسین میغانی؛ ابوذر هاشم‌پور

2.

اثر کلریدکلسیم و بسته‌بندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 16-28
مهدی خیاط؛ سوسن چمنی‌اصغری؛ فرید مرادی‌نژاد

3.

تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 129-147
بهزاد دهقانی؛ مرضیه قنبری جهرمی؛ سکینه سعیدی‌سار

4.

تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئه‌‌ورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica)

دوره 4، شماره 2، آبان 1398، صفحه 73-82
فریبا ابراهیمی؛ سمیه رستگار؛ حیدر مفتاحی‌زاده

5.

تأثیر زمان برداشت بر کیفیت و ماندگاری برخی ارقام میوه به (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه

دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 11-23
مریم تاتاری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.