آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها151
تعداد مقالات1,522
تعداد مشاهده مقاله2,389,104
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,005,762

1.

اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk

دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 108-118
حسین میغانی؛ ابوذر هاشم‌پور

2.

اثر کلریدکلسیم و بسته‌بندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 16-28
مهدی خیاط؛ سوسن چمنی‌اصغری؛ فرید مرادی‌نژاد

3.

تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 129-147
بهزاد دهقانی؛ مرضیه قنبری جهرمی؛ سکینه سعیدی‌سار

4.

تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئه‌‌ورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica)

دوره 4، شماره 2، آبان 1398، صفحه 73-82
فریبا ابراهیمی؛ سمیه رستگار؛ حیدر مفتاحی‌زاده

5.

تأثیر زمان برداشت بر کیفیت و ماندگاری برخی ارقام میوه به (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه

دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 11-23
مریم تاتاری

6.

تأثیر نانوذرات سبز سیلیس و نقره، اپی براسینولید و متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیمهای دفاعی و ماندگاری سیب رقم فوجی

دوره 9، شماره 1، شهریور 1403
سارا جلوداریان؛ وحید عبدوسی؛ وحید زرین نیا؛ علیرضا طلایی؛ کامبیز لاریجانی

7.

تاثیر براسینواستروئید بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی موثر بر ماندگاری میوه موز رقم کاوندیش در طول مدت نگهداری در انبار سرد

دوره 9، شماره 1، شهریور 1403
فریده سعیدی؛ موسی ارشد

8.

کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402
وحید ناصرآبادی؛ جلال غلام نژاد؛ وحید رحیمی؛ اعظم جعفری؛ ناصر محمدی