تعداد نشریات | 12 |
تعداد شمارهها | 119 |
تعداد مقالات | 1,237 |
تعداد مشاهده مقاله | 1,382,030 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 1,172,470 |
1. | اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk | |
دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 108-118 | ||
حسین میغانی؛ ابوذر هاشمپور | ||
2. | اثر کلریدکلسیم و بستهبندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد | |
دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 16-28 | ||
مهدی خیاط؛ سوسن چمنیاصغری؛ فرید مرادینژاد | ||
3. | تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’ | |
دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 129-147 | ||
بهزاد دهقانی؛ مرضیه قنبری جهرمی؛ سکینه سعیدیسار | ||
4. | تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئهورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica) | |
دوره 4، شماره 2، آبان 1398، صفحه 73-82 | ||
فریبا ابراهیمی؛ سمیه رستگار؛ حیدر مفتاحیزاده | ||
5. | تأثیر زمان برداشت بر کیفیت و ماندگاری برخی ارقام میوه به (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه | |
دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 11-23 | ||
مریم تاتاری | ||