آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,491
تعداد مشاهده مقاله2,263,992
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,896,040
میغانی, حسین, هاشم‌پور, ابوذر. (1399). اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk. پژوهش های میوه کاری, 5(2), 108-118.
حسین میغانی; ابوذر هاشم‌پور. "اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk". پژوهش های میوه کاری, 5, 2, 1399, 108-118.
میغانی, حسین, هاشم‌پور, ابوذر. (1399). 'اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk', پژوهش های میوه کاری, 5(2), pp. 108-118.
میغانی, حسین, هاشم‌پور, ابوذر. اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk. پژوهش های میوه کاری, 1399; 5(2): 108-118.