آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها110
تعداد مقالات1,122
تعداد مشاهده مقاله826,451
تعداد دریافت فایل اصل مقاله793,528

1.

تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 169-183
اکبر ساربانی؛ موسی ارشد؛ محمدجواد نظری‌دلجو

2.

تأثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 1-9
ساوه واعظی هریس؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا فرخزاد؛ زهرا یوسفی

3.

تأثیر عناصر روی و منگنز بر عملکرد و ویژگی‌های کیفی سیر سفید همدان

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 123-134
رحیم مطلبی فرد؛ فریبا بیات

4.

مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا"

دوره 3، شماره 2، آبان 1397، صفحه 79-93
یونس نعمتی‌میرک؛ اورنگ خادمی؛ ایمان روح‌اللهی؛ عبدالامیر بستانی؛ ناصر کریمی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.