آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها119
تعداد مقالات1,224
تعداد مشاهده مقاله1,219,392
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,064,321

1.

اثر کاربرد قبل از برداشت اسید هیومیک روی بهبود عمر انبار مانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم پاروس

دوره 7، شماره 2، اسفند 1401
ژیلا رئیسی؛ زهرا پاک کیش

2.

تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 169-183
اکبر ساربانی؛ موسی ارشد؛ محمدجواد نظری‌دلجو

3.

تأثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 1-9
ساوه واعظی هریس؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا فرخزاد؛ زهرا یوسفی

4.

تأثیر عناصر روی و منگنز بر عملکرد و ویژگی‌های کیفی سیر سفید همدان

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 123-134
رحیم مطلبی فرد؛ فریبا بیات

5.

مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا"

دوره 3، شماره 2، آبان 1397، صفحه 79-93
یونس نعمتی‌میرک؛ اورنگ خادمی؛ ایمان روح‌اللهی؛ عبدالامیر بستانی؛ ناصر کریمی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.