تعداد نشریات | 9 |
تعداد شمارهها | 110 |
تعداد مقالات | 1,122 |
تعداد مشاهده مقاله | 826,451 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 793,528 |
1. | تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توتفرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار | |
دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 169-183 | ||
اکبر ساربانی؛ موسی ارشد؛ محمدجواد نظریدلجو | ||
2. | تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد | |
دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 1-9 | ||
ساوه واعظی هریس؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا فرخزاد؛ زهرا یوسفی | ||
3. | تأثیر عناصر روی و منگنز بر عملکرد و ویژگیهای کیفی سیر سفید همدان | |
دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 123-134 | ||
رحیم مطلبی فرد؛ فریبا بیات | ||
4. | مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توتفرنگی رقم "کاماروزا" | |
دوره 3، شماره 2، آبان 1397، صفحه 79-93 | ||
یونس نعمتیمیرک؛ اورنگ خادمی؛ ایمان روحاللهی؛ عبدالامیر بستانی؛ ناصر کریمی | ||