آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها139
تعداد مقالات1,391
تعداد مشاهده مقاله1,951,893
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,637,714

1.

اثر کاربرد قبل از برداشت اسید هیومیک روی بهبود عمر انبار مانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم پاروس

دوره 7، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 12-21
ژیلا رئیسی؛ زهرا پاک کیش

2.

بررسی اثر محلول‏پاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei)

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402
جواد اکبری؛ زهرا پاک کیش؛ سهیلا محمدرضاخانی

3.

تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 169-183
اکبر ساربانی؛ موسی ارشد؛ محمدجواد نظری‌دلجو

4.

تأثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 1-9
ساوه واعظی هریس؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا فرخزاد؛ زهرا یوسفی

5.

تأثیر عناصر روی و منگنز بر عملکرد و ویژگی‌های کیفی سیر سفید همدان

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 123-134
رحیم مطلبی فرد؛ فریبا بیات

6.

تأثیر نانوذرات سبز سیلیس و نقره، اپی براسینولید و متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیمهای دفاعی و ماندگاری سیب رقم فوجی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آبان 1402
سارا جلوداریان؛ وحید عبدوسی؛ وحید زرین نیا؛ علیرضا طلایی؛ کامبیز لاریجانی

7.

مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا"

دوره 3، شماره 2، آبان 1397، صفحه 79-93
یونس نعمتی‌میرک؛ اورنگ خادمی؛ ایمان روح‌اللهی؛ عبدالامیر بستانی؛ ناصر کریمی