آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,513
تعداد مشاهده مقاله2,343,903
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,973,521
نعمتی‌میرک, یونس, خادمی, اورنگ, روح‌اللهی, ایمان, بستانی, عبدالامیر, کریمی, ناصر. (1397). مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا". پژوهش های میوه کاری, 3(2), 79-93.
یونس نعمتی‌میرک; اورنگ خادمی; ایمان روح‌اللهی; عبدالامیر بستانی; ناصر کریمی. "مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا"". پژوهش های میوه کاری, 3, 2, 1397, 79-93.
نعمتی‌میرک, یونس, خادمی, اورنگ, روح‌اللهی, ایمان, بستانی, عبدالامیر, کریمی, ناصر. (1397). 'مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا"', پژوهش های میوه کاری, 3(2), pp. 79-93.
نعمتی‌میرک, یونس, خادمی, اورنگ, روح‌اللهی, ایمان, بستانی, عبدالامیر, کریمی, ناصر. مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا". پژوهش های میوه کاری, 1397; 3(2): 79-93.