آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها162
تعداد مقالات1,603
تعداد مشاهده مقاله2,606,346
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,152,794
نعمتی‌میرک, یونس, خادمی, اورنگ, روح‌اللهی, ایمان, بستانی, عبدالامیر, کریمی, ناصر. (1397). مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا". پژوهش های میوه کاری, 3(2), 79-93.
یونس نعمتی‌میرک; اورنگ خادمی; ایمان روح‌اللهی; عبدالامیر بستانی; ناصر کریمی. "مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا"". پژوهش های میوه کاری, 3, 2, 1397, 79-93.
نعمتی‌میرک, یونس, خادمی, اورنگ, روح‌اللهی, ایمان, بستانی, عبدالامیر, کریمی, ناصر. (1397). 'مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا"', پژوهش های میوه کاری, 3(2), pp. 79-93.
نعمتی‌میرک, یونس, خادمی, اورنگ, روح‌اللهی, ایمان, بستانی, عبدالامیر, کریمی, ناصر. مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا". پژوهش های میوه کاری, 1397; 3(2): 79-93.