آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها136
تعداد مقالات1,371
تعداد مشاهده مقاله1,859,848
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,554,105

1.

اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن‌دلشیز طی نگهداری در سردخانه

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 83-94
ابراهیم ایرانی؛ موسی ارشد؛ محمدجواد نظری‌دلجو

2.

اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk

دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 108-118
حسین میغانی؛ ابوذر هاشم‌پور

3.

اثر اسید هیومیک، ورمی‌کمپوست و محلول‌پاشی روی بر برخی ویژگی‌های کمّی و کیفی انار رقم خزر بردسکن

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 53-69
رضا پوزشی؛ رضا خراسانی؛ غلامحسین حق نیا؛ حمیدرضا ذبیحی؛ علیرضا آستارائی

4.

ارزیابی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد

دوره 7، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 101-110
حسین میغانی؛ آرزو محمد حسینی زاده؛ زهرا امیرمحمدی

5.

ارزیابی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 148-157
حسین میغانی؛ آرزو محمدحسینی‌زاده؛ زهرا امیرمحمدی

6.

ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور

دوره 2، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 45-60
فاطمه پیله؛ راحله قاسم‌زاده

7.

ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 119-131
ولی ربیعی؛ رسول حیدرنژاد‌گیگلو

8.

بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 2، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 96-108
هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری

9.

تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 95-105
سمیه پیرمحمدی طلاتپه؛ محمدرضا اصغری؛ محمد فتاحی

10.

تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 60-69
فرید مرادی نژاد؛ علی کاظمی؛ مهدی خیاط؛ همایون فرهنگ‌فر

11.

تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری

دوره 6، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 10-25
صبا کردستانی؛ حمید حسن پور؛ محمدرضا اصغری

12.

تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 15-25
کتایون دلفانی؛ محمود اسدی؛ بهروز گلعین؛ بابک باباخانی؛ رقیه رازقی جدید

13.

تاثیر کم آبیاری مداوم بر عملکرد و برخی شاخص‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی میوه سه توده عناب (Ziziphus jujuba Mill.)

دوره 7، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 145-155
محمدهادی راد؛ محمدحسن عصاره؛ محمدرضا وظیفه شناس؛ عبدالرضا کاوند؛ مهدی سلطانی

14.

تاثیر مراحل مختلف رشد و نمو میوه بر خصوصیات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه (Morus alba var.nigra)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 اسفند 1402
رسول ابتهاج؛ حمید حسن پور



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب