آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها110
تعداد مقالات1,122
تعداد مشاهده مقاله857,859
تعداد دریافت فایل اصل مقاله809,435

1.

ارزیابی برخی از ویژگی‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ‌میوه ارقام مختلف نارنگی

دوره 4، شماره 2، آبان 1398، صفحه 29-42
اعظم سیدی؛ صدیقه افشاری‌پور

2.

ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور

دوره 2، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 45-60
فاطمه پیله؛ راحله قاسم‌زاده

3.

بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 2، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 96-108
هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری

4.

بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده

دوره 2، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 61-74
موسی رسولی؛ پروانه روستایی؛ آرش بابایی

5.

تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 95-105
سمیه پیرمحمدی طلاتپه؛ محمدرضا اصغری؛ محمد فتاحی

6.

تعیین برخی خواص شیمیایی میوه کیوی با استفاده از روش غیرمخرب فراصوت

دوره 3، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 92-100
نسترن جمشیدی؛ عادل حسین پور؛ حسن ذکی دیزجی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.