آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها160
تعداد مقالات1,590
تعداد مشاهده مقاله2,522,971
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,103,314

1.

ارزیابی برخی از ویژگی‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ‌میوه ارقام مختلف نارنگی

دوره 4، شماره 2، آبان 1398، صفحه 29-42
اعظم سیدی؛ صدیقه افشاری‌پور

2.

ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور

دوره 2، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 45-60
فاطمه پیله؛ راحله قاسم‌زاده

3.

بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 2، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 96-108
هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری

4.

بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده

دوره 2، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 61-74
موسی رسولی؛ پروانه روستایی؛ آرش بابایی

5.

تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 95-105
سمیه پیرمحمدی طلاتپه؛ محمدرضا اصغری؛ محمد فتاحی

6.

تأثیر غلظت‌های مختلف دورمکس (سیانامید هیدروژن) بر ویژگی‌های گلدهی و میوه‏دهی سه رقم گلابی (Pyrus communis L.)

دوره 7، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 133-144
محمد معروف لاکدشتی؛ اسماعیل سیفی؛ حسین صادقی

7.

تاثیر کم محلول‌دهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم آلبیون در سیستم هیدروپونیک

دوره 7، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 1-11
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور

8.

تاثیرمحلولپاشی متیل جاسمونات بر محتوای فنل و فلاونوئید کل و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه فیسالیس در شرایط کشت بدون خاک

دوره 7، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 33-46
سودا مجرب؛ علیرضا فرخزاد؛ ابولفضل علیرضالو

9.

تاثیر مراحل مختلف رشد و نمو میوه بر خصوصیات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه (Morus alba var.nigra)

دوره 9، شماره 1، شهریور 1403، صفحه 18-28
رسول ابتهاج؛ حمید حسن پور

10.

تعیین برخی خواص شیمیایی میوه کیوی با استفاده از روش غیرمخرب فراصوت

دوره 3، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 92-100
نسترن جمشیدی؛ عادل حسین پور؛ حسن ذکی دیزجی