آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها139
تعداد مقالات1,390
تعداد مشاهده مقاله1,950,291
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,636,151

1.

تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد

صفحه 1-14
فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ غلامرضا گوهری

2.

تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی

صفحه 15-25
کتایون دلفانی؛ محمود اسدی؛ بهروز گلعین؛ بابک باباخانی؛ رقیه رازقی جدید

3.

اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد

بابک عدولی؛ ابراهیم عابدی قشلاقی؛ محمد علی شیری؛ سمیه شاهنظری

4.

اثر محلول‌پاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگی‌های هلو رقم آلبرتا

صابر تراب احمدی؛ بهرام عابدی؛ جواد کامران فر

5.

بررسی اثر محلول‏پاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei)

جواد اکبری؛ زهرا پاک کیش؛ سهیلا محمدرضاخانی

6.

تاثیر هرس بر شاخص‌های فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژن‌های دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد

احمد قلی یان؛ علی سلیمانی؛ زهرا یوسفی؛ اسماعیل فلاحی

7.

بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون‌ خاک

مهسا عزیزی یگانه؛ علی اصغر شهابی؛ علی عبادی؛ وحید عبدوسی

8.

بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیت‌های سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران

الهام فروزنده؛ حسینعلی اسدی قارنه

9.

برآورد اجزاء واریانس و وراثت‌پذیری برخی ژنوتیپ‌های گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج

جعفر احمدی؛ محی الدین پیر خضری؛ امیر عباس تقی زاده

10.

بررسی پاسخ‌های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما

علی صالحی ساردویی؛ مهدی شریفانی؛ مصطفی خوشحال سرمست؛ محمود قاسم نژاد

11.

بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفه‌دهی بادام

علی اکبر شکوهیان؛ ام البنین قرشی؛ مهدی محب الدینی

12.

اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در درختان فندق

سعید بهرامی؛ شکراله حاجی وند؛ سارا سعادتمند؛ مجتبی فتحی

13.

بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت

شیرین رحمن زاده ایشکه؛ حبیب شیرزاد؛ زهرا توفیقی؛ محمد فتاحی؛ یوبرت قوستا

14.

کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز

وحید ناصرآبادی؛ جلال غلام نژاد؛ وحید رحیمی؛ اعظم جعفری؛ ناصر محمدی