آمار

تعداد نشریات14
تعداد شماره‌ها173
تعداد مقالات1,696
تعداد مشاهده مقاله2,856,022
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,325,909
رحمن زاده ایشکه, شیرین, شیرزاد, حبیب, توفیقی, زهرا, فتاحی, محمد, قوستا, یوبرت. (1402). بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت. پژوهش های میوه کاری, 8(1), -. doi: 10.30466/rip.2022.54016.1218
شیرین رحمن زاده ایشکه; حبیب شیرزاد; زهرا توفیقی; محمد فتاحی; یوبرت قوستا. "بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت". پژوهش های میوه کاری, 8, 1, 1402, -. doi: 10.30466/rip.2022.54016.1218
رحمن زاده ایشکه, شیرین, شیرزاد, حبیب, توفیقی, زهرا, فتاحی, محمد, قوستا, یوبرت. (1402). 'بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت', پژوهش های میوه کاری, 8(1), pp. -. doi: 10.30466/rip.2022.54016.1218
رحمن زاده ایشکه, شیرین, شیرزاد, حبیب, توفیقی, زهرا, فتاحی, محمد, قوستا, یوبرت. بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت. پژوهش های میوه کاری, 1402; 8(1): -. doi: 10.30466/rip.2022.54016.1218