آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها140
تعداد مقالات1,431
تعداد مشاهده مقاله2,078,647
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,741,026
رحمن زاده ایشکه, شیرین, شیرزاد, حبیب, توفیقی, زهرا, فتاحی, محمد, قوستا, یوبرت. (1402). بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت. پژوهش های میوه کاری, 8(1), -. doi: 10.30466/rip.2022.54016.1218
شیرین رحمن زاده ایشکه; حبیب شیرزاد; زهرا توفیقی; محمد فتاحی; یوبرت قوستا. "بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت". پژوهش های میوه کاری, 8, 1, 1402, -. doi: 10.30466/rip.2022.54016.1218
رحمن زاده ایشکه, شیرین, شیرزاد, حبیب, توفیقی, زهرا, فتاحی, محمد, قوستا, یوبرت. (1402). 'بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت', پژوهش های میوه کاری, 8(1), pp. -. doi: 10.30466/rip.2022.54016.1218
رحمن زاده ایشکه, شیرین, شیرزاد, حبیب, توفیقی, زهرا, فتاحی, محمد, قوستا, یوبرت. بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت. پژوهش های میوه کاری, 1402; 8(1): -. doi: 10.30466/rip.2022.54016.1218