آمار

تعداد نشریات10
تعداد شماره‌ها132
تعداد مقالات1,339
تعداد مشاهده مقاله1,819,017
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,493,986

1.

بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تک‌دانه مشهد

دوره 3، شماره 2، آبان 1397، صفحه 55-69
چنور حسینی؛ محمدرضا اصغری؛ مریم خضری

2.

تأثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 1-9
ساوه واعظی هریس؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا فرخزاد؛ زهرا یوسفی

3.

تأثیر پوتریسین و کم محلول‌دهی بر برخی صفات کیفی و عملکرد میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در شرایط هیدروپونیک

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 60-70
فریدون احمدی؛ محمدرضا اصغری؛ رامین حاجی تقی لو

4.

تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 95-105
سمیه پیرمحمدی طلاتپه؛ محمدرضا اصغری؛ محمد فتاحی

5.

تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری

دوره 6، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 10-25
صبا کردستانی؛ حمید حسن پور؛ محمدرضا اصغری

6.

تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون

دوره 4، شماره 2، آبان 1398، صفحه 18-28
بهروز همت جو؛ محمدرضا اصغری؛ حمید حسن‌پور

7.

تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.)

دوره 2، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 15-30
رامین حاجی تقی لو؛ رسول جلیلی مرندی؛ محمدرضا اصغری؛ سیاوش همتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب