آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,491
تعداد مشاهده مقاله2,263,952
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,896,009
همت جو, بهروز, اصغری, محمدرضا, حسن‌پور, حمید. (1398). تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون. پژوهش های میوه کاری, 4(2), 18-28.
بهروز همت جو; محمدرضا اصغری; حمید حسن‌پور. "تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون". پژوهش های میوه کاری, 4, 2, 1398, 18-28.
همت جو, بهروز, اصغری, محمدرضا, حسن‌پور, حمید. (1398). 'تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون', پژوهش های میوه کاری, 4(2), pp. 18-28.
همت جو, بهروز, اصغری, محمدرضا, حسن‌پور, حمید. تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون. پژوهش های میوه کاری, 1398; 4(2): 18-28.