آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها140
تعداد مقالات1,431
تعداد مشاهده مقاله2,078,667
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,741,093

1.

تأثیر برخی از مواد آلی افزودنی بر جمعیت میکروبی خاک و غلظت عناصر غذایی در گیاه ذرت (Zea mays L.)

صفحه 1-14
سارا ملا علی عباسیان؛ آرش همتی؛ علی اسکندرنسل

2.

تلقیح سیانوباکتری‌ها به منظور بهبود زیست ‌پوسته‌ سازی و تثبیت ‌پذیری بسترهای خشک ‌شده دریاچه ارومیه

صفحه 15-25
هانیه فرامرزی؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ حسین خیرفام؛ محسن برین

3.

اثر دور آبیاری، بور و گوگرد بر غلظت برخی عناصر و وزن خشک غده شلغم

صفحه 26-37
نادر خادم مقدم ایگده لو؛ احمد گلچین؛ لیلا اوصانلو

4.

تأثیر باکتری‌های بومی شورپسند، قلیاپسند و شورقلیاپسند ریزوسفری بادام (Prunus amygdalus L.) برفراهمی عناصر غذایی در خاک‌های شور و سدیمی

صفحه 38-55
مهرنوش اسکندری تربقان؛ غلامحسین خلیلی طرقبه؛ عبدالحمید شرافتی؛ مسعود اسکندری تربقان

5.

پاسخ خصوصیات زراعی و کیفیت اسانس بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.) به سطوح مختلف بیوچار و کودهای زیستی

صفحه 56-67
کاظم طالشی؛ نوشین اصولی؛ هادی خاوری

6.

ارزیابی تأثیرپذیری کوتاه‌مدّت مؤلفه‌های فیزیکی و هیدرولیکی خاک از زغال زیستی

صفحه 68-82
زهرا محمدخانی؛ کامران زینال زاده؛ حسین خیرفام

7.

تغییرات زمانی و مکانی شوری خاک در بخشی از اراضی طرح زهکشی 280 هزار هکتاری استان گلستان

صفحه 83-95
فاطمه ولی نژاد؛ مهدی ذاکری نیا؛ حسین کاظمی

8.

تأثیر اصلاح‌کننده‌های ترکیبی بر بهسازی شاخص‌های شوری، سدیمی و بیولوژیکی یک خاک شور- سدیمی

صفحه 96-107
سالار رضاپور؛ ندا پیری؛ محسن برین؛ فرخ اسدزاده؛ حسین عسگرزاده