آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها136
تعداد مقالات1,373
تعداد مشاهده مقاله1,877,709
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,574,171

1.

تأثیر کاربرد ژل آلوئه‌ورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد

صفحه 1-10
ساوه واعظی هریس؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا فرخزاد

2.

تاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان

شهرام محمدی؛ ولی ربیعی

3.

اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی‏ اسمیت

سعیده کیوافر؛ محمود قاسم نژاد؛ رضا فتوحی؛ امیر موسوی؛ محمدرضا خالدیان

4.

ارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگین‌شهر

اسلام نوروزی؛ علیرضا قنبری؛ بهرام دهدار؛ سمیه فهیم

5.

مطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR)

مهدی شریفانی؛ میترا جباری؛ احد یامچی

6.

برآوردی از تشکیل میوه‌های بدشکل در تاکستان‌های کیوی‌فروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها

ابراهیم عابدی قشلاقی؛ طاهره رئیسی؛ ابراهیم فرزام؛ داوود جوادی مجدد

7.

ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس

حمیده صدری؛ حسن حاج نجاری؛ مهرشاد زین العابدینی؛ نوشین کاظمی

8.

معرفی رقم جدید لایم‌ترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ‌ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی

جواد فتاحی مقدم؛ معصومه کیااشکوریان؛ طاهره رئیسی؛ مرتضی گل محمدی

9.

تاثیر محلول‌پاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری

غفار شکری؛ جعفر امیری؛ محسن برین