آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها144
تعداد مقالات1,440
تعداد مشاهده مقاله2,163,382
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,798,064

1.

تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد

صفحه 1-9
علی سلیمانی؛ احمد قلی یان؛ اسماعیل فلاحی؛ زهرا یوسفی

2.

تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری

صفحه 10-25
صبا کردستانی؛ حمید حسن پور؛ محمدرضا اصغری

3.

تأثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع قلمه بر قابلیت ریشه زایی قلمه‏ های برخی از گونه های گلابی

صفحه 26-36
مشهید هناره؛ محمد نقی پاداشت؛ ناصر بوذری

4.

بررسی گرده افشانی و تعیین رقم مناسب گرده دهنده برای برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در شرایط منطقه طارم

صفحه 37-50
محمود عظیمی؛ حسین جعفری

5.

ارزیابی بهترین ترکیب پایه و پیوندک لایم (Citrus aurantifolia)در شرایط اقلیمی منطقه میناب

صفحه 51-61
شکراله حاجی وند

6.

بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی

صفحه 62-80
غلامحسین خلیلی طرقبه؛ علی تهرانی فر؛ بهرام عابدی؛ مهرنوش اسکندری تربقان

7.

ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم انگور امیدبخش در شرایط کم‌آبیاری

صفحه 81-90
آذر صیدی؛ اسماعیل سیفی؛ ولی اله رسولی

8.

تأثیر سطوح مختلف کیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک دو پایه مرکبات تحت تنش شوری

صفحه 91-100
بهرام عابدی؛ بهنام اسفندیاری؛ سعیدرضا وصال؛ غلامحسین داوری نژاد

9.

اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.)

صفحه 101-113
بهنام اوجاقلو؛ ولی ربیعی؛ مهدی طاهری؛ جعفر نیکبخت؛ محمود عظیمی