آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها155
تعداد مقالات1,549
تعداد مشاهده مقاله2,418,562
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,026,131
خلیلی طرقبه, غلامحسین, تهرانی فر, علی, عابدی, بهرام, اسکندری تربقان, مهرنوش. (1400). بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی. پژوهش های میوه کاری, 6(2), 62-80. doi: 10.30466/rip.2021.53296.1157
غلامحسین خلیلی طرقبه; علی تهرانی فر; بهرام عابدی; مهرنوش اسکندری تربقان. "بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی". پژوهش های میوه کاری, 6, 2, 1400, 62-80. doi: 10.30466/rip.2021.53296.1157
خلیلی طرقبه, غلامحسین, تهرانی فر, علی, عابدی, بهرام, اسکندری تربقان, مهرنوش. (1400). 'بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی', پژوهش های میوه کاری, 6(2), pp. 62-80. doi: 10.30466/rip.2021.53296.1157
خلیلی طرقبه, غلامحسین, تهرانی فر, علی, عابدی, بهرام, اسکندری تربقان, مهرنوش. بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی. پژوهش های میوه کاری, 1400; 6(2): 62-80. doi: 10.30466/rip.2021.53296.1157