آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها107
تعداد مقالات1,088
تعداد مشاهده مقاله812,881
تعداد دریافت فایل اصل مقاله778,531
خلیلی طرقبه, غلامحسین, تهرانی فر, علی, عابدی, بهرام, اسکندری تربقان, مهرنوش. (1400). بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی. پژوهش های میوه کاری, 6(2), -. doi: 10.30466/rip.2021.53296.1157
غلامحسین خلیلی طرقبه; علی تهرانی فر; بهرام عابدی; مهرنوش اسکندری تربقان. "بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی". پژوهش های میوه کاری, 6, 2, 1400, -. doi: 10.30466/rip.2021.53296.1157
خلیلی طرقبه, غلامحسین, تهرانی فر, علی, عابدی, بهرام, اسکندری تربقان, مهرنوش. (1400). 'بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی', پژوهش های میوه کاری, 6(2), pp. -. doi: 10.30466/rip.2021.53296.1157
خلیلی طرقبه, غلامحسین, تهرانی فر, علی, عابدی, بهرام, اسکندری تربقان, مهرنوش. بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی. پژوهش های میوه کاری, 1400; 6(2): -. doi: 10.30466/rip.2021.53296.1157


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.