آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها139
تعداد مقالات1,391
تعداد مشاهده مقاله1,951,882
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,637,710
خلیلی طرقبه, غلامحسین, تهرانی فر, علی, عابدی, بهرام, اسکندری تربقان, مهرنوش. (1400). بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی. پژوهش های میوه کاری, 6(2), 62-80. doi: 10.30466/rip.2021.53296.1157
غلامحسین خلیلی طرقبه; علی تهرانی فر; بهرام عابدی; مهرنوش اسکندری تربقان. "بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی". پژوهش های میوه کاری, 6, 2, 1400, 62-80. doi: 10.30466/rip.2021.53296.1157
خلیلی طرقبه, غلامحسین, تهرانی فر, علی, عابدی, بهرام, اسکندری تربقان, مهرنوش. (1400). 'بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی', پژوهش های میوه کاری, 6(2), pp. 62-80. doi: 10.30466/rip.2021.53296.1157
خلیلی طرقبه, غلامحسین, تهرانی فر, علی, عابدی, بهرام, اسکندری تربقان, مهرنوش. بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی. پژوهش های میوه کاری, 1400; 6(2): 62-80. doi: 10.30466/rip.2021.53296.1157