آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها136
تعداد مقالات1,371
تعداد مشاهده مقاله1,862,911
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,556,023
سلیمانی, علی, قلی یان, احمد, فلاحی, اسماعیل, یوسفی, زهرا. (1400). تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد. پژوهش های میوه کاری, 6(2), 1-9. doi: 10.30466/rip.2021.53741.1195
علی سلیمانی; احمد قلی یان; اسماعیل فلاحی; زهرا یوسفی. "تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد". پژوهش های میوه کاری, 6, 2, 1400, 1-9. doi: 10.30466/rip.2021.53741.1195
سلیمانی, علی, قلی یان, احمد, فلاحی, اسماعیل, یوسفی, زهرا. (1400). 'تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد', پژوهش های میوه کاری, 6(2), pp. 1-9. doi: 10.30466/rip.2021.53741.1195
سلیمانی, علی, قلی یان, احمد, فلاحی, اسماعیل, یوسفی, زهرا. تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد. پژوهش های میوه کاری, 1400; 6(2): 1-9. doi: 10.30466/rip.2021.53741.1195


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب