آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها110
تعداد مقالات1,122
تعداد مشاهده مقاله826,423
تعداد دریافت فایل اصل مقاله793,489
سلیمانی, علی, قلی یان, احمد, فلاحی, اسماعیل, یوسفی, زهرا. (1400). تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد. پژوهش های میوه کاری, 6(2), -. doi: 10.30466/rip.2021.53741.1195
علی سلیمانی; احمد قلی یان; اسماعیل فلاحی; زهرا یوسفی. "تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد". پژوهش های میوه کاری, 6, 2, 1400, -. doi: 10.30466/rip.2021.53741.1195
سلیمانی, علی, قلی یان, احمد, فلاحی, اسماعیل, یوسفی, زهرا. (1400). 'تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد', پژوهش های میوه کاری, 6(2), pp. -. doi: 10.30466/rip.2021.53741.1195
سلیمانی, علی, قلی یان, احمد, فلاحی, اسماعیل, یوسفی, زهرا. تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد. پژوهش های میوه کاری, 1400; 6(2): -. doi: 10.30466/rip.2021.53741.1195


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.