آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,491
تعداد مشاهده مقاله2,263,943
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,896,003

1.

ارزیابی سازگاری برخی ژنوتیپ‌ها و ارقام زیتون در شرایط اقلیمی طارم با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره

صفحه 1-12
امیرعباس تقی‌زاده؛ رقیه امینیان دهکردی؛ علی‌اصغر زینانلو

2.

تأثیر تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی سیب رقم گرانی اسمیت

صفحه 13-23
صفورا دهقانی پوده؛ محمدعلی عسکری‌سرچشمه؛ علیرضا طلایی؛ مصباح بابالار

3.

بررسی مقدماتی صفات کمی و کیفی میوه ارقام انگور روسی در شرایط اقلیمی ارومیه

صفحه 24-36
حامد دولتی بانه؛ ولی‌اله رسولی

4.

ارزیابی شاخص‌های رشدی، عملکرد و تناوب باردهی برخی ارقام سیب وارداتی در شرایط اقلیمی ارومیه

صفحه 37-46
قاسم حسنی؛ حسن حاج نجاری؛ محسن پیرمرادیان

5.

مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشه‌ای

صفحه 47-59
نجمه مداحی‌نسب؛ فاطمه زهرا امیرمحمدی؛ غلامعباس محمدی؛ محمود شعبانی

6.

تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب

صفحه 60-69
فرید مرادی نژاد؛ علی کاظمی؛ مهدی خیاط؛ همایون فرهنگ‌فر

7.

تأثیر نسبت‌های مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانه‌ای

صفحه 70-82
سبحان سنگین‌آبادی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ جواد رضاپورفرد؛ پرویز نوروزی؛ افسانه انصاری

8.

اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن‌دلشیز طی نگهداری در سردخانه

صفحه 83-94
ابراهیم ایرانی؛ موسی ارشد؛ محمدجواد نظری‌دلجو

9.

تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد

صفحه 95-105
سمیه پیرمحمدی طلاتپه؛ محمدرضا اصغری؛ محمد فتاحی

10.

بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های بذری بادام با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی

صفحه 106-120
موسی رسولی؛ علی جعفری‌طائمه؛ مصطفی رحمتی‌جنید آباد

11.

چکیده انگلیسی

صفحه 1-10