آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها139
تعداد مقالات1,391
تعداد مشاهده مقاله1,951,893
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,637,714

1.

تأثیر محلول‌پاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه‏ مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین

صفحه 1-12
سهیلا محمدرضاخانی؛ جعفر حاجی لو؛ فرخنده رضانژاد

2.

بررسی ویژگی‌های مورفولوژیکی، عملکردی و میزان عناصر غذایی برگ 11 رقم زیتون کاشته شده در شرایط محیطی منطقه طارم

صفحه 13-22
حبیب شیرزاد؛ وحید نیکنام؛ مهدی طاهری؛ حسن ابراهیم‌زاده

3.

تأثیر اسید هیومیک بر فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و متابولیت‌های سازگار در توت‌فرنگی رقم سابرینا در شرایط تنش شوری

صفحه 23-35
پیام خدامرادی؛ جعفر امیری؛ بهنام دولتی

4.

اثر pH محیط کشت و غلظت ساکارز بر جوانه‌زنی درون شیشه‌ای دانه گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.)

صفحه 36-42
مریم بروجردنیا؛ سیدسمیح مرعشی

5.

تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا

صفحه 43-56
کاظم علیرضالو؛ روح اله توکلیان؛ پریناز جعفرپور

6.

تأثیر پوشش نانو ذرات اکسیدروی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و انبار‌مانی میوه گیلاس (Prunus avium) رقم تکدانه مشهد

صفحه 57-66
پریسا افرا؛ لطفعلی ناصری

7.

بررسی تنوع ژنتیکی زالزالک‌های ایران (Crataegus spp.) بر اساس توالی‌های ITS هسته‌ای

صفحه 67-75
ابوالفضل علیرضالو؛ نیما احمدی؛ پیمان صالحی؛ علی سنبلی

8.

چکیده

صفحه 1-7