آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها138
تعداد مقالات1,400
تعداد مشاهده مقاله2,002,547
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,679,434
علیرضالو, کاظم, توکلیان, روح اله, جعفرپور, پریناز. (1397). تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا. پژوهش های میوه کاری, 3(1), 43-56.
کاظم علیرضالو; روح اله توکلیان; پریناز جعفرپور. "تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا". پژوهش های میوه کاری, 3, 1, 1397, 43-56.
علیرضالو, کاظم, توکلیان, روح اله, جعفرپور, پریناز. (1397). 'تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا', پژوهش های میوه کاری, 3(1), pp. 43-56.
علیرضالو, کاظم, توکلیان, روح اله, جعفرپور, پریناز. تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا. پژوهش های میوه کاری, 1397; 3(1): 43-56.