آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها110
تعداد مقالات1,122
تعداد مشاهده مقاله856,458
تعداد دریافت فایل اصل مقاله807,902
علیرضالو, کاظم, توکلیان, روح اله, جعفرپور, پریناز. (1397). تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا. پژوهش های میوه کاری, 3(1), 43-56.
کاظم علیرضالو; روح اله توکلیان; پریناز جعفرپور. "تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا". پژوهش های میوه کاری, 3, 1, 1397, 43-56.
علیرضالو, کاظم, توکلیان, روح اله, جعفرپور, پریناز. (1397). 'تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا', پژوهش های میوه کاری, 3(1), pp. 43-56.
علیرضالو, کاظم, توکلیان, روح اله, جعفرپور, پریناز. تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا. پژوهش های میوه کاری, 1397; 3(1): 43-56.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.