آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,491
تعداد مشاهده مقاله2,264,064
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,896,074

1.

بررسی خطرپذیری نیترات در اندام های خوراکی برخی محصولات کشاورزی استان اصفهان

صفحه 1-12
شیرین هفت برادران؛ محمدجعفر ملکوتی؛ امیرحسین خوشگفتارمنش

2.

منشایابی برخی فلزات سنگین با استفاده از تکنیک‌های آنالیز خوشه‌ای و تجزیه عاملی در خاک-های جزیره هرمز

صفحه 13-24
وحیدرضا جلالی؛ فاطمه عباس زاده؛ اعظم جعفری

3.

اثرات استفاده از برخی به‌سازهای آلی و گچ در یک خاک شور و سدیمی

صفحه 25-36
حسین میرسید حسینی؛ طاهره مسلمی کلوانی؛ ارژنگ فتحی گردلیدانی

4.

بررسی برهمکنش نیکل و آهن بر جذب آنها توسط گیاه ذرت (Zea mays L.) در یک خاک آهکی

صفحه 37-50
عادل ریحانی تبار؛ منیره عیدی؛ ندا پاشاپور

5.

تاثیر شوری و پتاسیم آب آبیاری بر ویژگی‌های ساختمانی خاک

صفحه 51-61
معصومه ذاکر؛ حجت امامی؛ امیر فتوت؛ علیرضا آستارایی

6.

تأثیر دو گونه باکتری Pseudomonas و سطوح نیتروژن بر ماده خشک، شاخص کلروفیل و جذب نیتروژن و روی در گیاه اسفناج

صفحه 62-72
افسانه کلانتری؛ ناصر علی اصغرزاد؛ نصرت اله نجفی

7.

ترکیب شیمیایی برگ گردوی ایرانی: اثر نیتروژن و پتاسیم

صفحه 73-84
ناصر برومند؛ مجتبی مقبلی؛ اسحاق مقبلی

8.

تاثیر شوری بر پتانسیل تورم و انقباض خاک‌های متورم شونده تحت چرخه‌های تر و خشک شدن

صفحه 85-97
رضا گلی کلانپا؛ حجت احمدی؛ اسماعیل گلی کلانپا

9.

اثر دوره انکوباسیون سطوح مختلف بیوچار ضایعات درختان سیب و انگور بر رفتار جذب فسفر در خاک آهکی

صفحه 98-111
نگار رشیدی الپاوت؛ عباس صمدی؛ علی محمد نیکبخت

10.

اثر کشت غرقاب بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و کانی‌شناسی، شالیزارهای منطقه‌ی دورود، استان لرستان

صفحه 112-123
سهیلاسادات هاشمی