آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,491
تعداد مشاهده مقاله2,263,893
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,895,923

1.

تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه

صفحه 1-14
سمیه رستگار؛ حمیده غلامشاهی‌پور

2.

تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.)

صفحه 15-30
رامین حاجی تقی لو؛ رسول جلیلی مرندی؛ محمدرضا اصغری؛ سیاوش همتی

3.

اثر غلظت‌های مختلف عناصر غذایی محیط کشت بر جوانه‌زنی درون شیشه‌ای دانه ‌گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.)

صفحه 31-44
مریم بروجردنیا

4.

ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور

صفحه 45-60
فاطمه پیله؛ راحله قاسم‌زاده

5.

بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده

صفحه 61-74
موسی رسولی؛ پروانه روستایی؛ آرش بابایی

6.

اثرات کیتوسان در پرآوری درون‌شیشه‌ای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزل‌اوزوم

صفحه 75-88
صابر صادق پور؛ لطفعلی ناصری