تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 150 |
تعداد مقالات | 1,491 |
تعداد مشاهده مقاله | 2,263,893 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 1,895,923 |
1. | تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه | |
صفحه 1-14 | ||
سمیه رستگار؛ حمیده غلامشاهیپور | ||
2. | تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریشبابای قرمز (Vitis vinifera L.) | |
صفحه 15-30 | ||
رامین حاجی تقی لو؛ رسول جلیلی مرندی؛ محمدرضا اصغری؛ سیاوش همتی | ||
3. | اثر غلظتهای مختلف عناصر غذایی محیط کشت بر جوانهزنی درون شیشهای دانه گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) | |
صفحه 31-44 | ||
مریم بروجردنیا | ||
4. | ارزیابی تنوع ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور | |
صفحه 45-60 | ||
فاطمه پیله؛ راحله قاسمزاده | ||
5. | بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده | |
صفحه 61-74 | ||
موسی رسولی؛ پروانه روستایی؛ آرش بابایی | ||
6. | اثرات کیتوسان در پرآوری درونشیشهای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزلاوزوم | |
صفحه 75-88 | ||
صابر صادق پور؛ لطفعلی ناصری | ||