| تعداد نشریات | 14 |
| تعداد شمارهها | 174 |
| تعداد مقالات | 1,695 |
| تعداد مشاهده مقاله | 2,872,638 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 2,342,602 |
| 1. | تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه | |
| صفحه 1-14 | ||
| سمیه رستگار؛ حمیده غلامشاهیپور | ||
| 2. | تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریشبابای قرمز (Vitis vinifera L.) | |
| صفحه 15-30 | ||
| رامین حاجی تقی لو؛ رسول جلیلی مرندی؛ محمدرضا اصغری؛ سیاوش همتی | ||
| 3. | اثر غلظتهای مختلف عناصر غذایی محیط کشت بر جوانهزنی درون شیشهای دانه گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) | |
| صفحه 31-44 | ||
| مریم بروجردنیا | ||
| 4. | ارزیابی تنوع ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور | |
| صفحه 45-60 | ||
| فاطمه پیله؛ راحله قاسمزاده | ||
| 5. | بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده | |
| صفحه 61-74 | ||
| موسی رسولی؛ پروانه روستایی؛ آرش بابایی | ||
| 6. | اثرات کیتوسان در پرآوری درونشیشهای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزلاوزوم | |
| صفحه 75-88 | ||
| صابر صادق پور؛ لطفعلی ناصری | ||