آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها136
تعداد مقالات1,371
تعداد مشاهده مقاله1,859,840
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,554,067

1.

اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه رویشی بر شاخص‌های فتوسنتز و عملکرد تمشک سیاه ‌‌بی‌خار (Rubus fruticosis aggr.)

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 91-101
مهدی حدادی‌نژاد؛ علیرضا عفتی؛ کامران قاسمی

2.

اثر کلریدکلسیم و بسته‌بندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 16-28
مهدی خیاط؛ سوسن چمنی‌اصغری؛ فرید مرادی‌نژاد

3.

ارزیابی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد

دوره 7، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 101-110
حسین میغانی؛ آرزو محمد حسینی زاده؛ زهرا امیرمحمدی

4.

ارزیابی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 148-157
حسین میغانی؛ آرزو محمدحسینی‌زاده؛ زهرا امیرمحمدی

5.

ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 119-131
ولی ربیعی؛ رسول حیدرنژاد‌گیگلو

6.

بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون‌ خاک

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402
مهسا عزیزی یگانه؛ علی اصغر شهابی؛ علی عبادی؛ وحید عبدوسی

7.

برهم‌کنش عناصر غذایی، ‏pH‏ و پتانسیل اسمزی محیط کشت بر کالوس‌زایی و جنین‌زایی درخت پائولونیا در شرایط درون شیشه‌ای

دوره 8، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 59-79
یاسین دومانی؛ سیدمحمدمهدی مرتضویان؛ علی ایزدی دربندی؛ حسین رامشینی

8.

تأثیر تناوب باردهی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد

دوره 4، شماره 2، آبان 1398، صفحه 63-72
هاجر رضایی‌کلج؛ اصغر ابراهیم زاده؛ علی سلیمانی؛ لمیا وجودی مهربانی

9.

تاثیر کم آبیاری مداوم بر عملکرد و برخی شاخص‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی میوه سه توده عناب (Ziziphus jujuba Mill.)

دوره 7، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 145-155
محمدهادی راد؛ محمدحسن عصاره؛ محمدرضا وظیفه شناس؛ عبدالرضا کاوند؛ مهدی سلطانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب