آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,504
تعداد مشاهده مقاله2,323,588
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,949,717

1.

بررسی شاخص های رشد و نموی و ویژگی‌های‌ بیوشیمیایی آریل انار (.Punica granatum L) رقم شیرین طارم تحت تأثیر کود گاوی و ورمی‌کمپوست

دوره 7، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 69-82
محسن بهرامی؛ داود بخشی؛ مجید مجیدیان

2.

بررسی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی برخی نژادگان‌های تمشک سیاه (Rubus ulmifolius sub sp. Sanctus) در ارومیه

دوره 9، شماره 1، شهریور 1403
لعیا پیربداقی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ قادر قاسمی؛ محمد فضلی

3.

تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 1-14
فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ غلامرضا گوهری

4.

تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون

دوره 4، شماره 2، آبان 1398، صفحه 18-28
بهروز همت جو؛ محمدرضا اصغری؛ حمید حسن‌پور

5.

تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 15-25
کتایون دلفانی؛ محمود اسدی؛ بهروز گلعین؛ بابک باباخانی؛ رقیه رازقی جدید

6.

تاثیر مراحل مختلف رشد و نمو میوه بر خصوصیات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه (Morus alba var.nigra)

دوره 9، شماره 1، شهریور 1403
رسول ابتهاج؛ حمید حسن پور