آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها138
تعداد مقالات1,405
تعداد مشاهده مقاله2,004,922
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,683,866

1.

اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه ‌توت سیاه ( Morus nigra L. )

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 1-15
وحید پرویزی؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ شیرین رحمن‌زاده ایشکه

2.

ارزیابی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی برخی ژنوتیپ‌های قره‌قات (‏Ribes biberistentii L.‎‏) در حوزه آبخیز ایلگنه‌چای جنگل‌های ارسباران

دوره 8، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 181-196
الناز گلچهره؛ حبیب شیرزاد؛ سجاد قنبری؛ بهاره قربانی

3.

بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تک‌دانه مشهد

دوره 3، شماره 2، آبان 1397، صفحه 55-69
چنور حسینی؛ محمدرضا اصغری؛ مریم خضری

4.

تأثیر اسید سالیسیلیک و کلسیم بر مقاومت به سرمازدگی دانهال‌های پسته رقم کله‌قوچی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 47-61
وحید مظفری؛ فاطمه یزدان پناه