آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها138
تعداد مقالات1,400
تعداد مشاهده مقاله2,004,313
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,683,351

1.

اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی

دوره 4، شماره 2، آبان 1398، صفحه 95-106
صابر تراب احمدی؛ بهرام عابدی؛ سید فرهاد صابرعلی

2.

اثر محلول‌پاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگی‌های هلو رقم آلبرتا

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402
صابر تراب احمدی؛ بهرام عابدی؛ جواد کامران فر

3.

بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی

دوره 6، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 62-80
غلامحسین خلیلی طرقبه؛ علی تهرانی فر؛ بهرام عابدی؛ مهرنوش اسکندری تربقان

4.

تأثیر سطوح مختلف کیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک دو پایه مرکبات تحت تنش شوری

دوره 6، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 91-100
بهرام عابدی؛ بهنام اسفندیاری؛ سعیدرضا وصال؛ غلامحسین داوری نژاد