آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,491
تعداد مشاهده مقاله2,263,866
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,895,913
تراب احمدی, صابر, عابدی, بهرام, صابرعلی, سید فرهاد. (1398). اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی. پژوهش های میوه کاری, 4(2), 95-106.
صابر تراب احمدی; بهرام عابدی; سید فرهاد صابرعلی. "اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی". پژوهش های میوه کاری, 4, 2, 1398, 95-106.
تراب احمدی, صابر, عابدی, بهرام, صابرعلی, سید فرهاد. (1398). 'اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی', پژوهش های میوه کاری, 4(2), pp. 95-106.
تراب احمدی, صابر, عابدی, بهرام, صابرعلی, سید فرهاد. اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی. پژوهش های میوه کاری, 1398; 4(2): 95-106.