آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها75
تعداد مقالات700
تعداد مشاهده مقاله486,044
تعداد دریافت فایل اصل مقاله499,858
کلیدواژه‌ها = مواد جامد محلول
تعداد مقالات: 5

1

ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 45-60
فاطمه پیله؛ راحله قاسم‌زاده

2

بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 1396، صفحه 96-108
هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری

3

بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 61-74
موسی رسولی؛ پروانه روستایی؛ آرش بابایی

4

تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 95-105
سمیه پیرمحمدی طلاتپه؛ محمدرضا اصغری؛ محمد فتاحی

5

تعیین برخی خواص شیمیایی میوه کیوی با استفاده از روش غیرمخرب فراصوت

دوره 3، شماره 1، بهار و تابستان 1395، صفحه 92-100
نسترن جمشیدی؛ عادل حسین پور؛ حسن ذکی دیزجی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.