تعداد نشریات | 9 |
تعداد شمارهها | 92 |
تعداد مقالات | 911 |
تعداد مشاهده مقاله | 608,584 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 616,778 |
1. | ارزیابی برخی از ویژگیهای مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه ارقام مختلف نارنگی | |
دوره 4، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 29-42 | ||
اعظم سیدی؛ صدیقه افشاریپور | ||
2. | ارزیابی تنوع ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور | |
دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 45-60 | ||
فاطمه پیله؛ راحله قاسمزاده | ||
3. | بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد | |
دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 1396، صفحه 96-108 | ||
هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری | ||
4. | بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده | |
دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 61-74 | ||
موسی رسولی؛ پروانه روستایی؛ آرش بابایی | ||
5. | تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد | |
دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 95-105 | ||
سمیه پیرمحمدی طلاتپه؛ محمدرضا اصغری؛ محمد فتاحی | ||
6. | تعیین برخی خواص شیمیایی میوه کیوی با استفاده از روش غیرمخرب فراصوت | |
دوره 3، شماره 1، بهار و تابستان 1395، صفحه 92-100 | ||
نسترن جمشیدی؛ عادل حسین پور؛ حسن ذکی دیزجی | ||