آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها136
تعداد مقالات1,368
تعداد مشاهده مقاله1,835,913
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,519,297
پیرمحمدی طلاتپه, سمیه, اصغری, محمدرضا, فتاحی, محمد. (1398). تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد. پژوهش های میوه کاری, 4(1), 95-105.
سمیه پیرمحمدی طلاتپه; محمدرضا اصغری; محمد فتاحی. "تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد". پژوهش های میوه کاری, 4, 1, 1398, 95-105.
پیرمحمدی طلاتپه, سمیه, اصغری, محمدرضا, فتاحی, محمد. (1398). 'تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد', پژوهش های میوه کاری, 4(1), pp. 95-105.
پیرمحمدی طلاتپه, سمیه, اصغری, محمدرضا, فتاحی, محمد. تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد. پژوهش های میوه کاری, 1398; 4(1): 95-105.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب