آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها71
تعداد مقالات630
تعداد مشاهده مقاله465,208
تعداد دریافت فایل اصل مقاله463,984
محمودی, هادی, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, قنبری, علیرضا. (1396). بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد. پژوهش های میوه کاری, 2(2), 96-108.
هادی محمودی; علی اکبر شکوهیان; علی اصغری; علیرضا قنبری. "بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد". پژوهش های میوه کاری, 2, 2, 1396, 96-108.
محمودی, هادی, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, قنبری, علیرضا. (1396). 'بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد', پژوهش های میوه کاری, 2(2), pp. 96-108.
محمودی, هادی, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, قنبری, علیرضا. بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد. پژوهش های میوه کاری, 1396; 2(2): 96-108.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.