آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها63
تعداد مقالات553
تعداد مشاهده مقاله306,240
تعداد دریافت فایل اصل مقاله257,454
محمودی, هادی, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, قنبری, علیرضا. (1396). بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد. پژوهش های میوه کاری, 2(2), 96-108.
هادی محمودی; علی اکبر شکوهیان; علی اصغری; علیرضا قنبری. "بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد". پژوهش های میوه کاری, 2, 2, 1396, 96-108.
محمودی, هادی, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, قنبری, علیرضا. (1396). 'بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد', پژوهش های میوه کاری, 2(2), pp. 96-108.
محمودی, هادی, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, قنبری, علیرضا. بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد. پژوهش های میوه کاری, 1396; 2(2): 96-108.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.