آمار

تعداد نشریات14
تعداد شماره‌ها172
تعداد مقالات1,678
تعداد مشاهده مقاله2,766,161
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,242,069
سیدی, اعظم, افشاری‌پور, صدیقه. (1398). ارزیابی برخی از ویژگی‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ‌میوه ارقام مختلف نارنگی. پژوهش های میوه کاری, 4(2), 29-42.
اعظم سیدی; صدیقه افشاری‌پور. "ارزیابی برخی از ویژگی‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ‌میوه ارقام مختلف نارنگی". پژوهش های میوه کاری, 4, 2, 1398, 29-42.
سیدی, اعظم, افشاری‌پور, صدیقه. (1398). 'ارزیابی برخی از ویژگی‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ‌میوه ارقام مختلف نارنگی', پژوهش های میوه کاری, 4(2), pp. 29-42.
سیدی, اعظم, افشاری‌پور, صدیقه. ارزیابی برخی از ویژگی‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ‌میوه ارقام مختلف نارنگی. پژوهش های میوه کاری, 1398; 4(2): 29-42.