Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
پیوندهای مفید
دانشگاه ارومیه
آمار
تعداد نشریات
13
تعداد شمارهها
150
تعداد مقالات
1,491
تعداد مشاهده مقاله
2,263,810
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
1,895,891
1.
اثر سطوح مختلف پودر دارچین و آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و ویژگی های لاشۀ جوجههای گوشتی
صفحه
1-8
مشاهده مقاله
اصل مقاله
777.26 K
2.
تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی
صفحه
9-20
مشاهده مقاله
اصل مقاله
910.06 K
3.
اثرات مکمل نانو ذرات اکسید روی در جیره بر برخی فراسنجه های تولید مثلی بلدرچین نر
صفحه
21-31
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1007.01 K
4.
اثر تغذیۀ اولیه با جیره بر پایۀ ذرت سویا در مقابل جیره های نیمه جامد بر توسعۀ دستگاه گوارش، عملکرد و اجزای لاشه در جوجه های گوشتی
صفحه
32-43
مشاهده مقاله
اصل مقاله
906.25 K
5.
تأثیر پودر ریزوم زردچوبه بر خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ های بومی استان آذربایجان غربی
صفحه
44-52
مشاهده مقاله
اصل مقاله
725.6 K
6.
برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر 2 با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس
صفحه
53-62
مشاهده مقاله
اصل مقاله
869.55 K
7.
اثر تغذیۀ جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی
صفحه
63-73
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.02 M
8.
تأثیر افزودن اسیدی فایر(گلوباسید) و آنزیم بر بلدرچین های ژاپنی تغذیه شده با جیره های بر پایۀ گندم
صفحه
74-86
مشاهده مقاله
اصل مقاله
940.57 K