تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 151 |
تعداد مقالات | 1,507 |
تعداد مشاهده مقاله | 2,324,458 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 1,950,777 |
1. | اثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگیهای بیوشیمیایی توتفرنگی رقم پاروس | |
دوره 7، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 22-32 | ||
علی اکبر شکوهیان؛ ماهرخ رستمی؛ فهیمه عظیمی | ||
2. | بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت | |
دوره 8، شماره 1، شهریور 1402 | ||
شیرین رحمن زاده ایشکه؛ حبیب شیرزاد؛ زهرا توفیقی؛ محمد فتاحی؛ یوبرت قوستا | ||
3. | تأثیر پوشش نانو ذرات اکسیدروی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و انبارمانی میوه گیلاس (Prunus avium) رقم تکدانه مشهد | |
دوره 3، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 57-66 | ||
پریسا افرا؛ لطفعلی ناصری | ||
4. | تأثیر نسبتهای مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانهای | |
دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 70-82 | ||
سبحان سنگینآبادی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ جواد رضاپورفرد؛ پرویز نوروزی؛ افسانه انصاری | ||