آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها139
تعداد مقالات1,391
تعداد مشاهده مقاله1,951,779
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,637,642

1.

اثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگی‌های بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم پاروس

دوره 7، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 22-32
علی اکبر شکوهیان؛ ماهرخ رستمی؛ فهیمه عظیمی

2.

بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402
شیرین رحمن زاده ایشکه؛ حبیب شیرزاد؛ زهرا توفیقی؛ محمد فتاحی؛ یوبرت قوستا

3.

تأثیر پوشش نانو ذرات اکسیدروی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و انبار‌مانی میوه گیلاس (Prunus avium) رقم تکدانه مشهد

دوره 3، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 57-66
پریسا افرا؛ لطفعلی ناصری

4.

تأثیر نسبت‌های مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانه‌ای

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 70-82
سبحان سنگین‌آبادی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ جواد رضاپورفرد؛ پرویز نوروزی؛ افسانه انصاری