تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 150 |
تعداد مقالات | 1,478 |
تعداد مشاهده مقاله | 2,257,183 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 1,887,508 |
1. | تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد | |
دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 95-105 | ||
سمیه پیرمحمدی طلاتپه؛ محمدرضا اصغری؛ محمد فتاحی | ||
2. | تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه | |
دوره 2، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 1-14 | ||
سمیه رستگار؛ حمیده غلامشاهیپور | ||
3. | کاربرد پس از برداشت متیلجاسمونات بر ظرفیت آنتیاکسیدانی و آنزیمهای آنتیاکسیدانی گیلاس رقم تکدانه مشهد | |
دوره 1، شماره 2، اسفند 1395، صفحه 56-73 | ||
علی بیستی؛ حمید حسنپور | ||