آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها136
تعداد مقالات1,373
تعداد مشاهده مقاله1,866,257
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,559,780

1.

اثر کلریدکلسیم و بسته‌بندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 16-28
مهدی خیاط؛ سوسن چمنی‌اصغری؛ فرید مرادی‌نژاد

2.

تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 95-105
سمیه پیرمحمدی طلاتپه؛ محمدرضا اصغری؛ محمد فتاحی

3.

تأثیر نانوذرات سبز سیلیس و نقره، اپی براسینولید و متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیمهای دفاعی و ماندگاری سیب رقم فوجی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آبان 1402
سارا جلوداریان؛ وحید عبدوسی؛ وحید زرین نیا؛ علیرضا طلایی؛ کامبیز لاریجانی

4.

تاثیر هرس بر شاخص‌های فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژن‌های دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402
احمد قلی یان؛ علی سلیمانی؛ زهرا یوسفی؛ اسماعیل فلاحی

5.

مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشه‌ای

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 47-59
نجمه مداحی‌نسب؛ فاطمه زهرا امیرمحمدی؛ غلامعباس محمدی؛ محمود شعبانی