آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها144
تعداد مقالات1,440
تعداد مشاهده مقاله2,163,382
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,798,064

1.

اثر اسید هیومیک، ورمی‌کمپوست و محلول‌پاشی روی بر برخی ویژگی‌های کمّی و کیفی انار رقم خزر بردسکن

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 53-69
رضا پوزشی؛ رضا خراسانی؛ غلامحسین حق نیا؛ حمیدرضا ذبیحی؛ علیرضا آستارائی

2.

اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه ‌توت سیاه ( Morus nigra L. )

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 1-15
وحید پرویزی؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ شیرین رحمن‌زاده ایشکه

3.

ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور

دوره 2، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 45-60
فاطمه پیله؛ راحله قاسم‌زاده

4.

تأثیر پوتریسین و کم محلول‌دهی بر برخی صفات کیفی و عملکرد میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در شرایط هیدروپونیک

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 60-70
فریدون احمدی؛ محمدرضا اصغری؛ رامین حاجی تقی لو

5.

تاثیر کم آبیاری مداوم بر عملکرد و برخی شاخص‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی میوه سه توده عناب (Ziziphus jujuba Mill.)

دوره 7، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 145-155
محمدهادی راد؛ محمدحسن عصاره؛ محمدرضا وظیفه شناس؛ عبدالرضا کاوند؛ مهدی سلطانی