آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,491
تعداد مشاهده مقاله2,264,030
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,896,051

1.

بررسی تأثیر محیط کشت، نوع و غلظت منبع‌کربنی بر پرآوری پایه گیزیلا 6

صفحه 1-15
پریسا اقبالی شره‌جینی؛ علیرضا فرخزاد؛ بهمن حسینی

2.

تأثیر کاربرد برگی نفتالین استیک اسید و سولفات پتاسیم بر ویژگی‌های کمی و کیفی نارنگی رقم پرل تانجلو

صفحه 16-26
سپیده خواجه‌زاده؛ نوراله معلمی؛ محمدحسن مرتضوی

3.

بررسی تنوع ژنتیکی 33 ژنوتیپ بذری گردو (Juglans regia) با استفاده از صفات مورفولوژیکی و پومولوژیکی به منظور معرفی ژنوتیپ‌های برتر

صفحه 27-39
موسی رسولی؛ بهمن ارشادی قره‌لر

4.

بررسی اثر شوری و بستر کشت بر جذب عناصر و عملکرد سه رقم توت‌فرنگی

صفحه 40-54
علیرضا لادن مقدم

5.

بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تک‌دانه مشهد

صفحه 55-69
چنور حسینی؛ محمدرضا اصغری؛ مریم خضری

6.

شناخت پتانسیل اقلیمی – کشاورزی مناطق استان خوزستان از لحاظ کاشت محصولات باغی

صفحه 70-78
سیّدعرفان مومن‌پور؛ سعید بازگیر

7.

مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا"

صفحه 79-93
یونس نعمتی‌میرک؛ اورنگ خادمی؛ ایمان روح‌اللهی؛ عبدالامیر بستانی؛ ناصر کریمی

8.

چکیده انگلیسی

صفحه 1-7