تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 150 |
تعداد مقالات | 1,491 |
تعداد مشاهده مقاله | 2,263,917 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 1,895,971 |
1. | اثر غلظتهای مختلف بنزیلآدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا" | |
صفحه 1-14 | ||
شاهرخ پیری؛ جعفر حاجیلو؛ غلامرضا دهقان | ||
2. | تأثیر محلولپاشی اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انگور رقم "بیدانه سفید" تحت سمیت بور | |
صفحه 15-29 | ||
سمیه نظامدوست؛ علیرضا فرخزاد؛ میرحسن رسولیصدقیانی | ||
3. | اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توتفرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک | |
صفحه 30-42 | ||
عبداله مشهدی جعفرلو؛ مشهید هناره؛ عباس صمدی | ||
4. | تأثیر محلولپاشی اوره و اسید بوریک بر ویژگیهای رشدی و عملکرد گردوی "پوست کاغذی" (.Juglans regia L) | |
صفحه 43-55 | ||
حلیمه شمس الدینی؛ مسعود خضری؛ زهرا پاک کیش | ||
5. | اثر سطوح مختلف فسفیت پتاسیم و اسید بوریک روی درصد تشکیل میوه ارقام مختلف انگور (.Vitis vinifera L) | |
صفحه 56-69 | ||
موسی رسولی | ||
6. | اثر تنش خشکی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی نهالهای آلبالوی رقم "میکرز" | |
صفحه 70-88 | ||
تیمور جوادی؛ مرجان جعفری | ||