آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها144
تعداد مقالات1,439
تعداد مشاهده مقاله2,142,374
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,786,699
حاجی تقی لو, رامین, جلیلی مرندی, رسول, اصغری, محمدرضا, همتی, سیاوش. (1396). تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.). پژوهش های میوه کاری, 2(1), 15-30.
رامین حاجی تقی لو; رسول جلیلی مرندی; محمدرضا اصغری; سیاوش همتی. "تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.)". پژوهش های میوه کاری, 2, 1, 1396, 15-30.
حاجی تقی لو, رامین, جلیلی مرندی, رسول, اصغری, محمدرضا, همتی, سیاوش. (1396). 'تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.)', پژوهش های میوه کاری, 2(1), pp. 15-30.
حاجی تقی لو, رامین, جلیلی مرندی, رسول, اصغری, محمدرضا, همتی, سیاوش. تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.). پژوهش های میوه کاری, 1396; 2(1): 15-30.