آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها144
تعداد مقالات1,443
تعداد مشاهده مقاله2,180,657
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,815,348
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. (1395). اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا". پژوهش های میوه کاری, 1(1), 1-14.
شاهرخ پیری; جعفر حاجی‌لو; غلامرضا دهقان. "اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا"". پژوهش های میوه کاری, 1, 1, 1395, 1-14.
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. (1395). 'اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا"', پژوهش های میوه کاری, 1(1), pp. 1-14.
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا". پژوهش های میوه کاری, 1395; 1(1): 1-14.