آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها136
تعداد مقالات1,368
تعداد مشاهده مقاله1,835,774
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,518,205
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. (1395). اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا". پژوهش های میوه کاری, 1(1), 1-14.
شاهرخ پیری; جعفر حاجی‌لو; غلامرضا دهقان. "اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا"". پژوهش های میوه کاری, 1, 1, 1395, 1-14.
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. (1395). 'اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا"', پژوهش های میوه کاری, 1(1), pp. 1-14.
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا". پژوهش های میوه کاری, 1395; 1(1): 1-14.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب