آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها119
تعداد مقالات1,224
تعداد مشاهده مقاله1,220,134
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,065,917
حزباوی, عیسی, خوش تقاضا, محمدهادی, مستعان, احمد, بناکار, احمد. (1392). اثر نوع محلول شستشو و دمای خشک کردن بر خواص کیفی- چشایی خرمای رقم استعمران. پژوهش های میوه کاری, 1(2), 65-78.
عیسی حزباوی; محمدهادی خوش تقاضا; احمد مستعان; احمد بناکار. "اثر نوع محلول شستشو و دمای خشک کردن بر خواص کیفی- چشایی خرمای رقم استعمران". پژوهش های میوه کاری, 1, 2, 1392, 65-78.
حزباوی, عیسی, خوش تقاضا, محمدهادی, مستعان, احمد, بناکار, احمد. (1392). 'اثر نوع محلول شستشو و دمای خشک کردن بر خواص کیفی- چشایی خرمای رقم استعمران', پژوهش های میوه کاری, 1(2), pp. 65-78.
حزباوی, عیسی, خوش تقاضا, محمدهادی, مستعان, احمد, بناکار, احمد. اثر نوع محلول شستشو و دمای خشک کردن بر خواص کیفی- چشایی خرمای رقم استعمران. پژوهش های میوه کاری, 1392; 1(2): 65-78.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.