آمار

تعداد نشریات14
تعداد شماره‌ها173
تعداد مقالات1,694
تعداد مشاهده مقاله2,836,836
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,307,284
حزباوی, عیسی, خوش تقاضا, محمدهادی, مستعان, احمد, بناکار, احمد. (1392). اثر نوع محلول شستشو و دمای خشک کردن بر خواص کیفی- چشایی خرمای رقم استعمران. پژوهش های میوه کاری, 1(2), 65-78.
عیسی حزباوی; محمدهادی خوش تقاضا; احمد مستعان; احمد بناکار. "اثر نوع محلول شستشو و دمای خشک کردن بر خواص کیفی- چشایی خرمای رقم استعمران". پژوهش های میوه کاری, 1, 2, 1392, 65-78.
حزباوی, عیسی, خوش تقاضا, محمدهادی, مستعان, احمد, بناکار, احمد. (1392). 'اثر نوع محلول شستشو و دمای خشک کردن بر خواص کیفی- چشایی خرمای رقم استعمران', پژوهش های میوه کاری, 1(2), pp. 65-78.
حزباوی, عیسی, خوش تقاضا, محمدهادی, مستعان, احمد, بناکار, احمد. اثر نوع محلول شستشو و دمای خشک کردن بر خواص کیفی- چشایی خرمای رقم استعمران. پژوهش های میوه کاری, 1392; 1(2): 65-78.