آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها119
تعداد مقالات1,224
تعداد مشاهده مقاله1,212,751
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,061,780
بهشتی مقدم, سارا, انصاری, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. (1393). تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی. پژوهش های میوه کاری, 1(1), 18-27.
سارا بهشتی مقدم; زربخت انصاری; حمید دلدار; سید علی جعفرپور. "تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی". پژوهش های میوه کاری, 1, 1, 1393, 18-27.
بهشتی مقدم, سارا, انصاری, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. (1393). 'تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی', پژوهش های میوه کاری, 1(1), pp. 18-27.
بهشتی مقدم, سارا, انصاری, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی. پژوهش های میوه کاری, 1393; 1(1): 18-27.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.