آمار

تعداد نشریات14
تعداد شماره‌ها171
تعداد مقالات1,669
تعداد مشاهده مقاله2,738,048
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,216,899
ریحانی تبار, عادل, خلخال, کمال, راجی, مریم. (1403). تأثیر افزودنی‌های مختلف در فرایند کمپوست‌شدن ترکیبات آلی بر خصوصیات زیستی و هوموسی‌شدن کمپوست. پژوهش های میوه کاری, 12(3), 1-15. doi: 10.30466/asr.2024.121559
عادل ریحانی تبار; کمال خلخال; مریم راجی. "تأثیر افزودنی‌های مختلف در فرایند کمپوست‌شدن ترکیبات آلی بر خصوصیات زیستی و هوموسی‌شدن کمپوست". پژوهش های میوه کاری, 12, 3, 1403, 1-15. doi: 10.30466/asr.2024.121559
ریحانی تبار, عادل, خلخال, کمال, راجی, مریم. (1403). 'تأثیر افزودنی‌های مختلف در فرایند کمپوست‌شدن ترکیبات آلی بر خصوصیات زیستی و هوموسی‌شدن کمپوست', پژوهش های میوه کاری, 12(3), pp. 1-15. doi: 10.30466/asr.2024.121559
ریحانی تبار, عادل, خلخال, کمال, راجی, مریم. تأثیر افزودنی‌های مختلف در فرایند کمپوست‌شدن ترکیبات آلی بر خصوصیات زیستی و هوموسی‌شدن کمپوست. پژوهش های میوه کاری, 1403; 12(3): 1-15. doi: 10.30466/asr.2024.121559