آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها137
تعداد مقالات1,381
تعداد مشاهده مقاله1,932,409
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,620,256
واعظی هریس, ساوه, اصغری, محمدرضا, فرخزاد, علیرضا. (1402). تأثیر کاربرد ژل آلوئه‌ورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد. پژوهش های میوه کاری, 8(2), 1-10. doi: 10.30466/rip.2023.53046.1136
ساوه واعظی هریس; محمدرضا اصغری; علیرضا فرخزاد. "تأثیر کاربرد ژل آلوئه‌ورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد". پژوهش های میوه کاری, 8, 2, 1402, 1-10. doi: 10.30466/rip.2023.53046.1136
واعظی هریس, ساوه, اصغری, محمدرضا, فرخزاد, علیرضا. (1402). 'تأثیر کاربرد ژل آلوئه‌ورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد', پژوهش های میوه کاری, 8(2), pp. 1-10. doi: 10.30466/rip.2023.53046.1136
واعظی هریس, ساوه, اصغری, محمدرضا, فرخزاد, علیرضا. تأثیر کاربرد ژل آلوئه‌ورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد. پژوهش های میوه کاری, 1402; 8(2): 1-10. doi: 10.30466/rip.2023.53046.1136