آمار

تعداد نشریات10
تعداد شماره‌ها127
تعداد مقالات1,305
تعداد مشاهده مقاله1,692,342
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,391,836
رحمن زاده ایشکه, شیرین, شیرزاد, حبیب, توفیقی, زهرا, فتاحی, محمد, قوستا, یوبرت. (1402). بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت. پژوهش های میوه کاری, 8(1), -. doi: 10.30466/rip.2022.54016.1218
شیرین رحمن زاده ایشکه; حبیب شیرزاد; زهرا توفیقی; محمد فتاحی; یوبرت قوستا. "بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت". پژوهش های میوه کاری, 8, 1, 1402, -. doi: 10.30466/rip.2022.54016.1218
رحمن زاده ایشکه, شیرین, شیرزاد, حبیب, توفیقی, زهرا, فتاحی, محمد, قوستا, یوبرت. (1402). 'بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت', پژوهش های میوه کاری, 8(1), pp. -. doi: 10.30466/rip.2022.54016.1218
رحمن زاده ایشکه, شیرین, شیرزاد, حبیب, توفیقی, زهرا, فتاحی, محمد, قوستا, یوبرت. بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت. پژوهش های میوه کاری, 1402; 8(1): -. doi: 10.30466/rip.2022.54016.1218


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب